Onze contactgegevens

Wonen 

Heeft u vragen over wonen bij Compartijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de Vrouw of Heer des Huizes van het huis van uw keuze. Zij zullen u informatie geven over het huis, de omgeving, de geïnteresseerdenlijsten, eventueel vrije appartementen en kosten.

Klik hier voor een overzicht van de woonhuizen in Nederland

 

Compartijn Exploitatie B.V.

Postadres:
Prins Hendrikkade 1-A 
3441 XD Woerden

T 088 572 35 00
E info@compartijn.nl

Onze mensen zijn bereikbaar voor vragen en gesprekken over Compartijn. Afhankelijk van uw vraag kunt u contact opnemen met de juiste persoon.

Pers

Voor persvragen en aanvragen voor interviews en beeldmateriaal kunt u terecht bij de afdeling marketing & communicatie via communicatie@compartijn.nl.

Zorgverleners

Bent u zorgverlener en wilt u meer weten over Compartijn? Wij nemen graag contact met u op. Stuur een mail naar info@compartijn.nl

Kwaliteit

Heeft u vragen over kwaliteit, ISO of andere zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld innovaties op het gebied van zorg, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kwaliteit via Dagmar Schutten.

Cliëntenraad

Wilt u meedenken in de cliëntenraad, neem dan contact op via info@compartijn.nl

Ondernemingsraad

U kunt de Ondernemingsraad bereiken voor vragen, informatie of ideeën via or@compartijn.nl

 

Wilt u meer informatie over een van onze huizen, of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...