Luxe zorghotel in Tilburg

Zorghotel Huize Groot Waardijn in Tilburg

Op uw oude dag wonen in een luxe zorghotel in Tilburg, waar u in alle rust kunt genieten in een comfortabele omgeving? In onze particuliere zorghotels, waarvan we er meerdere hebben in Brabant en de rest van Nederland, voelt u zich zeker thuis. In ons zorghotel in Tilburg, beter bekend als Huize Groot Waardijn, genieten ouderen van een huiselijke omgeving waarin familiegerichtheid en persoonsgerichte zorg en service centraal staan. 

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Passie voor de ouderenzorg in ons zorghotel in Tilburg

Het comfortabele gevoel van wonen wens je ouderen toe wanneer ze, vaak noodgedwongen, in een verzorgingstehuis moeten verblijven. Wat houdt dat precies in? Aandacht voor familie, medebewoners en een 24-uurszorg die voor een vertrouwd gevoel zorgt. Het creëren van een huiselijke omgeving is dan ook voor ons erg belangrijk. Dit zie je niet alleen terug in het zorghotel zelf, maar ook in de passie voor het vak van onze professionele zorgdragers. Zorghotel Huize Groot Waardijn in Tilburg telt 26 luxe appartementen, heeft een sfeervolle historiserende stijl en een prachtig interieur dat is ontworpen door een architect. Het huis bevindt zich dichtbij voorzieningen, de winkels zijn zelfs op loopafstand. 

Ontdek wat er in de ouderenzorg mogelijk is

Kleinschaligheid, luxe en service, dat zijn de pijlers in het concept van Compartijn. Hoe vertaalt zich dat naar het dagelijkse leven in onze luxe, particuliere woonhuizen? We leggen het u graag uit. Als u bij Huize Groot Waardijn in Tilburg komt wonen, dan:

  • Geniet u iedere dag van heerlijke maaltijden, bereid door de vaste kok.
  • Bepaald u zelf hoe u uw dag indeelt. Of u nu graag tot laat uitslaapt, samen ontbijt of liever alleen op uw appartement. We laten u hierin volledig vrij.
  • Heeft u een ruim appartement tot u beschikking dat van alle gemakken voorzien is en bent u uiteraard altijd welkom in de sfeervolle, gezamenlijke woonkamer voor wat aanspraak of een activiteit.
  • Kunt u gewoon uw eigen meubels en andere spullen meenemen, zodat u zich gauw thuis voelt.

Wilt u graag met uw echtgenoot komen wonen in een zorghotel in Tilburg? Ook dat is binnen de huizen van Compartijn geen enkel probleem. U bent van harte welkom! 

Meer weten over onze zorghotels?

Voor meer informatie over onze zorgvilla in Tilburg vragen we u om contact op te nemen via familiekantoor@compartijn.nl of 088 572 35 00. Voor informatie over onze huizen in bijvorobeeld Zeist, Enschede of Breda, kunt u kijken op de overzichtspagina met al onze huizen.

Bekijk ook:

Verpleeghuis Hengelo
Particulier verpleeghuis
Zorghotel Hengelo
Ouderenzorg Tilburg

Zoek op trefwoord...