Zorghotel Breda

Een van de verzorgingstehuizen van Compartijn bevindt zich in Breda: in Breda vindt u namelijk zorghotel Huize De Baronie, dat negentien zorgappartementen van ongeveer 45 vierkante meter biedt.

Bewoners ontvangen er 24-uurszorg en woonservice, wat het huis uitstekend geschikt maakt voor mensen die niet meer thuis kunnen blijven wonen. Omdat we bij Compartijn groot belang hechten aan de eigen identiteit, levensvisie en privacy van onze bewoners, zorgen we ervoor dat de appartementen door bewoners zelf ingericht mogen worden én dat familie en vrienden altijd welkom zijn voor een bezoek.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Zorghotel Huize De Baronie: een van de verzorgingstehuizen van Compartijn in Breda

Verblijft u in Huize De Baronie, een van de verzorgingstehuizen van Compartijn in Breda, dan ontvangt u persoonlijke service en zorg. Dat betekent dat wij in overleg met familie van de bewoners altijd een individueel zorgplan opstellen. Uw zorgbehoeften en uw wensen worden hierin vastgelegd, zodat ieder lid van ons team hier rekening mee kan houden. Omdat wij het belangrijk vinden dat u zich veilig, comfortabel en prettig voelt, biedt ons zorghotel in Breda ook diverse andere mogelijkheden. Zo zijn er gezamenlijke ruimtes, zoals de heerlijke woonkamer met open haard, waar bewoners samen kunnen vertoeven. Dat onze bewoners zich echt thuis voelen: dat is ons doel.

Praktische informatie over de appartementen van het zorghotel in Breda

Elk zorgappartement in Huize De Baronie, een van de verzorgingstehuizen van Compartijn in Breda, heeft een ruime woon- en slaapkamer, badkamer en pantry. Ook zijn er aansluitingen voor telefoon, radio, televisie en zelfs internet. Alles om het onze bewoners zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meer weten over het zorghotel in Breda of meer weten over één van onze andere complexen? Bel of mail naar 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl. Onze zorgconsulenten informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Bekijk ook eens:

Zoek op trefwoord...