Woonzorg in de regio Den Bosch

Als u op zoek bent naar luxe woonzorg in de regio Den Bosch, bent u bij Compartijn aan het juiste adres. In de omgeving van Brabant heben wij meerdere particuliere huizen voor senioren die in alle luxe van hun oude dag willen genieten en 24-uurszorg nodig hebben door bijvoorbeeld somatische of dementie klachten. Huize De Graef in Rosmalen, vlak bij Den Bosch, is een van de kleinschalige woonvoorzieningen waar deze zorg wordt geboden en waar wij u met veel plezier ontvangen. 

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Woonzorg nabij Den Bosch waar persoonlijke aandacht centraal staat

Het prettige aan de woonzorgvoorziening Huize De Graef is de kleinschalige opzet. Hierdoor is er tijd voor echt contact en leert u de medewerkers al snel kennen - en zij u. Zij verdiepen zich in uw wensen en gewoontes en stemmen de zorgverlening hierop af, zodat u uw leven kunt voortzetten zoals u dat gewend bent. In Huize de Graef is er altijd ruimte voor een praatje, een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. 

Kenmerkend voor onze woonzorg is dat uw familie ook altijd meer dan welkom is. Zij mogen altijd mee-eten en wanneer er iemand wil blijven slapen, hebben wij een gastenkamer beschikbaar waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. 

Maak gebruik van de vele gezamenlijke voorzieningen

Kiest u voor de woonzorg van Compartijn in Den Bosch? Dan komt u te wonen in een karakteristiek voormalig klooster dat van alle gemakken is voorzien. Zo heeft Huize De Graef een eigen bibliotheek, meerdere buitenterrassen en een wellnessruimte. Allemaal elementen die het u mogelijk maken om op een ontspannen manier van uw oude dag te genieten! Naast de mogelijkheden om te ontspannen, vinden we het belangrijk dat goed, gezond en gezellig eten altijd tot uw beschikking is. Om die reden hebben we in al onze huizen een kok die elke dag een heerlijke maaltijd voor u klaarmaakt. 

Omdat wij in de regio Den Bosch woonzorg bieden waarbij uw persoonlijke levensstijl centraal staat en zoveel mogelijk behouden blijft, zijn de maaltijden afgestemd op uw persoonlijke wensen bepaalt u zelf waar u eet. Gezellig mee-eten aan de gezamenlijke eettafel of in uw eigen appartement, de keuze is aan u!

Ik wil graag meer informatie

Wilt u meer weten over de luxe woonzorg die wij bieden in de omgeving van Den Bosch? Neem dan contact op met Huize de Graef in Rosmalen via telefoonnummer 088 572 35 00 of mailadres familiekantoor@compartijn.nl. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden in onze particuliere verpleeghuizen. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om sfeer te komen proeven. 

Zoek op trefwoord...