Ruime zorgappartementen

Huize Ter Beegden, dicht bij Roermond, biedt negentien zorgappartementen van circa 45 vierkante meter met woonservice en 24-uurszorg. De zorgappartementen bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht en hebben een luxe afwerkingsniveau. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Gezamenlijke voorzieningen

Naast uw eigen appartement heeft u in Huize Ter Beegden de beschikking over gezamenlijke ruimten en voorzieningen zoals een woonkamer met een gezellige open haard, eetkamer met een open keuken waar de kok dagelijks vers voor u kookt. Verder is er een bibliotheek en hebben we een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging. Ook beschikken we over een gastenkamer waar uw familie of vrienden desgewenst kunnen overnachten. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuisvoelt.

Uw eigen spulletjes

U kunt uw appartement in Huize Ter Beegden, midden Limburg, gewoon met uw eigen spulletjes inrichten en dus ook uw herinneringen bij u houden. Dat is wel zo vertrouwd en we vinden het eerlijk gezegd ook gewoon gezellig. Maar u kunt ook uw piano of kunst en antiek meenemen. Dit laatste moet dan wel getaxeerd en apart verzekerd worden. Uw appartement is ruim, maar we kunnen ons voorstellen dat niet alles erin past. 

Geïnteresseerd in ons particulier verzorgingshuis in Beegden?

Bent u geïnteresseerd in ons luxe verzorgingshuis in Beegden en wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar de locatiemanager van Huize Ter Beegden via 06 570 861 64. Wij vertellen u graag meer over wonen in Huize Ter Beegden.

Zoek op trefwoord...