Wonen in Huize Ter Beegden

Huize Ter Beegden

In een prachtig verbouwde oude hoeve in het Limburgse Maasgouw vindt u Huize Ter Beegden. Een luxe, kleinschalig huis waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Huize Ter Beegden is gevestigd in een karakteristiek pand in woongebied Krijtenberg, op een steenworp afstand van Roermond. In de directe omgeving vindt u een prachtig waterrijk natuurgebied. Het huis telt 19 zorgappartementen van circa 45 m2, van alle gemakken voorzien. Er zijn sfeervolle gezamenlijke ruimtes en een fraai aangelegde binnentuin met terrassen. Ook is er volop ruimte om te parkeren.

In Huize Ter Beegden woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize Ter Beegden. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Chefkok
 • Bosrijke omgeving
 • Eigen wasservice
 • Natuurlijke omgeving
 • Parkeren op eigen terrein
 • Wellness aan huis
 • Grootte19 appartementen
 • Beschikbaar perDirect
Huize Ter Beegden

Heerstraat Zuid 20
6099 AG Beegden
Routeomschrijving

Vrouw des Huizes
Marja Loeff

Proef de sfeer

Lees meer over Huize Ter Beegden onder de foto's.

Zorg op maat in Huize Ter Beegden

In Huize Ter Beegden bent u in goede handen. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht de beste zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen vertrouwde appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in alle services die u nodig heeft. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw gasten zijn altijd welkom, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

De warme en professionele houding van niet alleen de Vrouw des Huizes maar ook al het overige personeel is hartverwarmend. De flexibiliteit en accuratesse waarmee gehandeld wordt is heel fijn voor zowel bewoner als voor de naaste familie. Geeft het gevoel te mogen loslaten wat je zelf nog graag wilt betekenen en doen. Hulde!

Familie bewoonster Huize Hoog Kerckebosch

Vanwege de dementie van mijn moeder zijn mijn ouders hier gaan wonen. Warm, respectvol, mensgericht, liefdevol en kleinschalig zijn woorden die van toepassing zijn. Een hele geruststelling voor ons als kinderen.

Kinderen bewoners Huize Ter Beegden

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize Ter Beegden willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich even rustig terugtrekken met een boek in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize Ter Beegden is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Ter Beegden is er tijd voor echt contact.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn
088-5721769

Wonen in Huize Ter Beegden

Ons thuis ook uw thuis

In Huize Ter Beegden zijn 19 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. Het warme interieur van Huize Ter Beegden is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize Ter Beegden in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...