Kleinschalig wonen dementie Zuid-Holland

Kleinschalig wonen is voor ouderen met dementie in Zuid-Holland erg prettig. Compartijn is een organisatie die meerdere kleinschalige zorgwoningen heeft door heel Nederland, waaronder in Den Haag. Wij bieden ouderen een thuis wanneer het niet meer mogelijk is om thuis te blijven wonen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Kleinschalig wonen voor ouderen met dementie in Zuid-Holland

Kleinschalig wonen in Zuid-Holland biedt ouderen met dementie een hoop rust. Wij bieden onze zorg namelijk op een persoonlijke manier aan. In onze huizen, waaronder in Huize De Regentes, proberen wij keer op keer een huiselijke sfeer te creëren. Dit doen we niet alleen door middel van de inrichting, maar ook door bijvoorbeeld de mogelijkheid aan te bieden om gezamenlijk te eten. Ook lopen onze medewerkers rond in een huiselijk uniform en is er geen receptie of automatische voordeur. Iedereen kan gewoon aanbellen, net als thuis.

Dat ‘net als thuis gevoel’ is voor de ouderen met dementie die via ons kleinschalig wonen in bijvoorbeeld Zuid-Holland, erg belangrijk. Daarom kunnen ze ook hun appartement aankleden met hun eigen spullen. Past niet alles in het appartement? Geen probleem! Alle appartementen hebben een eigen extra berging.

Voorzieningen

Alle appartementen in Zuid-Holland waar ouderen met dementie kleinschalig in kunnen wonen, bestaan uit een slaap- en woonkamer, ruime badkamer en pantry. Ook beschikken ze over een aansluiting voor de radio, televisie, internet en telefoon. Omdat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, vindt u in ieder appartement ook een aansluiting voor alarmering en zorgmonitoring.

Passende en persoonlijke zorg

Wil u meer weten over appartementen van Compartijn? Neem dan contact op met ons familiekantoor. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en zijn bereikbaar via 088 572 35 00 en familiekantoor@compartijn.nl. Onder het motto ‘Thuis als thuis niet meer gaat’ bieden wij passende en persoonlijke zorg.

Zoek op trefwoord...