Persoonsgerichte zorg voor mensen met dementie

Zoekt u een verzorgingshuis waar persoonsgerichte zorg voor mensen met psychogeriatrische gezondheidsproblemen, zoals dementie, centraal staat? Zoek dan niet verder! Compartijn heeft door heel Nederland verschillende zorghuizen bestaande uit 20 tot 40 luxe appartementen. Hier kunnen bewoners zelfstandig wonen, maar staat er wel 24-uurszorg voor hen klaar. Dit is de ideale combinatie voor ouderen die zorg behoeven maar wel hun eigen plek willen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Uw behoeften staan centraal bij onze persoonsgerichte zorg voor dementie

Bij de zorg die wij aanbieden in onze zorghuizen staat persoonlijke aandacht centraal. Iedere bewoner heeft weer andere behoeften en daarom stemmen wij onze zorg hierop af. Persoonsgerichte zorg voor een persoon met dementie ziet er net weer anders uit dan zorg voor een bewoner met fysieke klachten. Bij Compartijn hebben we een vast team met servicemedewerkers en zorgprofessionals. Zij bieden zorg, huishoudelijke hulp en persoonlijke begeleiding aan, maar organiseren ook diverse activiteiten. Tijdens ons werk houden we daarnaast altijd rekening met de eigen identiteit, levensvisie en privacy van bewoners.

Verblijf in een van onze zorghuizen in Nederland

Persoonsgerichte zorg voor mensen met dementie bieden we aan in al onze zorghuizen in Nederland. Wilt u bijvoorbeeld verblijven in ons huis in de buurt van Bilthoven of juist in Tilburg? Dat is allemaal mogelijk. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure kunt u ons bellen op 088 572 35 00 of ons contactformulier invullen.

Zoek op trefwoord...