Ruime zorgappartementen

Huize Eresloo biedt 26 zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Er zijn 22 appartementen van circa 45 vierkante meter en 4 appartementen van circa 60 vierkante meter voor echtparen. De zorgappartementen bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht en hebben een luxe afwerkingsniveau. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Gezamenlijke voorzieningen

Naast uw eigen appartement heeft u in Huize Eresloo de beschikking over gezamenlijke ruimten en voorzieningen zoals een woonkamer met een gezellige open haard, eetkamer met een open keuken waar de kok dagelijks vers voor u kookt. Verder is er een bibliotheek en hebben we een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging. De leefruimten zijn als kamer en suite met elkaar verbonden. Ook beschikken we over een gastenkamer waar uw familie of vrienden desgewenst kunnen overnachten. Voor het buitenleven is ons landgoed voorzien van een fraaie, onder architectuur aangelegde tuin met terrassen. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt.

Uw eigen spulletjes

U kunt uw appartement in Huize Eresloo gewoon met uw eigen spulletjes inrichten en dus ook uw herinneringen bij u houden. Dat is wel zo vertrouwd en we vinden het eerlijk gezegd ook gewoon gezellig. Maar u kunt ook uw piano of kunst en antiek meenemen. Dit laatste moet dan wel getaxeerd en apart verzekerd worden. Uw appartement is ruim, maar we kunnen ons voorstellen dat niet alles erin past.

 

Wilt u meer informatie over kleinschalig wonen met zorg voor dementie in Brabant of een andere plek in Nederland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 572 35 00 of mail naar familiekantoor@compartijn.nl.

Zoek op trefwoord...