Ruime zorgappartementen

Huize De Graef biedt vierentwintig zorgappartementen van circa 45 vierkante meter met woonservice en 24-uurszorg. De zorgappartementen zijn gelegen aan de oude kloostergang en bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht en hebben een luxe afwerkingsniveau. Ze kijken uit op het bos en de fraai aangelegde tuin.

Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Gezamenlijke voorzieningen

Naast uw eigen appartement heeft u in Huize De Graef de beschikking over gezamenlijke ruimten en voorzieningen zoals een woonkamer met een gezellige open haard, eetkamer met een open keuken waar de kok dagelijks vers voor u kookt. Heel speciaal: deze ruimtes zijn gesitueerd in de vroegere kapel. Verder is er een bibliotheek, zijn er buitenterrassen en hebben we een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging. Ook beschikken we over een gastenkamer waar uw familie of vrienden desgewenst kunnen overnachten. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuisvoelt.

Uw eigen spulletjes

U kunt uw appartement in Huize De Graef gewoon met uw eigen spulletjes inrichten en dus ook uw herinneringen bij u houden. Dat is wel zo vertrouwd en we vinden het eerlijk gezegd ook gewoon gezellig. Maar u kunt ook uw piano of kunst en antiek meenemen. Dit laatste moet dan wel getaxeerd en apart verzekerd worden. Uw appartement is ruim, maar we kunnen ons voorstellen dat niet alles erin past. 

Meer informatie over wonen in Huize De Graef

Bent u geïnteresseerd in ons luxe verzorgingshuis in Rosmalen en wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar de locatiemanager van Huize De Graef via 06 301 588 25. Wij vertellen u graag meer over wonen in Huize De Graef.

Zoek op trefwoord...