Zorg op maat

Bij Huize De Compagnie doen we er alles aan om het mogelijk te maken dat u zolang mogelijk uw persoonlijke levensstijl kunt handhaven. Daar zijn ook onze gastvrijheid en servicegerichtheid op afgestemd. Zo nemen we alle zaken rondom uw dagelijkse, persoonlijke zorg en verpleging uit handen. Tevens organiseren we alle extra dienstverlening die u nodig heeft, bijvoorbeeld voor een bezoek aan of van de huisarts, specialist ouderengeneeskunde of de fysiotherapeut. Ook begeleiding naar het ziekenhuis regelen we voor u. Het is allemaal inbegrepen in de woonservicekosten. En de mensen die u helpen komen meestal gewoon uit het Gelderse.

Persoonlijke dienstverlening

In Huize De Compagnie vinden we het gezellig als u gebruik maakt van de mooie gezamenlijke voorzieningen. Eten en drinken is natuurlijk inbegrepen. Voor persoonlijke behandeling en verzorging kunt u altijd terecht in onze wellnessruimte. We houden natuurlijk uw appartement goed schoon. U kunt altijd gebruik maken van onze was- en strijkservice. Zorgmonitoring en alarmering zijn inbegrepen in de service. Maar veel belangrijker nog: er zijn vanzelfsprekend 24 uur per dag goed opgeleide medewerkers aanwezig. Professionals die overigens ook gewoon tijd hebben voor een praatje.

Geïnteresseerd in ons particulier verzorgingshuis in Ede?

Bent u geïnteresseerd in ons luxe verzorgingshuis in Ede en wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar de locatiemanager van Huize De Compagnie via 06 386 202 65. Wij vertellen u graag meer over wonen in Huize De Compagnie.

Zoek op trefwoord...