Wonen in Huize De Compagnie

Huize De Compagnie

Ede ademt geschiedenis. Zo ook Huize De Compagnie, dat is gevestigd in het oude mess-gebouw op het historische Elias Beeckman-kazernecomplex. In dit luxe, kleinschalige huis staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal.

Huize De Compagnie is gevestigd op de kop van de voormalige appèlplaats. De ingang is te vinden aan de Brigadelaan met haar fraaie, vrijstaande woningen. Het kazerneterrein met haar Rijksmonumentale legeringsgebouwen is geheel herontwikkeld, waarmee u winkels en andere voorzieningen binnen handbereik heeft. De 42 zorgappartementen in Huize De Compagnie zijn circa 44 m2 groot en van alle gemakken voorzien. De sfeervolle gezamenlijke ruimtes zijn zeer comfortabel. Vanuit de lichte appartementen kijkt u uit op de appèlplaats en de fraaie binnentuinen met terrassen.

In Huize De Compagnie woont u comfortabel en krijgt u 24 uur per dag de beste zorg van onze betrokken medewerkers. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize De Compagnie. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Wonen bij Huize De Compagnie is mogelijk vanaf € 2995,-. Het meest voorkomende tarief is € 3444,-.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van het pand. Hiervoor moet u navigeren naar Brigadelaan 35, gebouw 16. Er is een eigen parkeerterrein met volop ruimte om te parkeren. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte42 appartementen
 • BeschikbaarPer direct
Huize De Compagnie

Elias Beeckmanlaan 108
6711 VS Ede
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Jolanda Tielemans.

Vrouw des Huizes
Jolanda Tielemans

Proef de sfeer

Lees meer over Huize De Compagnie onder de foto's.

Zorg op maat in Huize De Compagnie

In Huize De Compagnie bent u in goede handen. Onze medewerkers bieden u dag en nacht deskundige zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in de services die u nodig heeft. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met de wensen van onze bewoners. Uw gasten zijn altijd welkom, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

De zorgmedewerkers zijn vriendelijk, nemen alle tijd voor de verzorging en geven extra aandacht aan de bewoners. Er is tijd voor een praatje, er wordt altijd vers gekookt. Er is oog voor wat er nodig is aan kleding of hulpmiddelen. Er worden activiteiten georganiseerd, er is mogelijkheid voor muziek, wandelen etc. De kamers zijn ruim en hebben eigen voorzieningen.

Mantelzorger bewoner Huize Roosdael

Ondanks dat het voor mijn vader niet altijd even makkelijk was om niet meer in zijn vertrouwde omgeving te zijn, hebben wij de zorg als zeer goed ervaren. Dankjewel hiervoor.

Kinderen bewoner Huize Groot Waardijn

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize De Compagnie willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis warm en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen overnachten en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize De Compagnie is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Compagnie is er tijd voor echt contact.

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis wilt komen wonen, bekijken we graag met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.

Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn
088-5721769

Wonen in Huize De Compagnie

Ons thuis ook uw thuis

In Huize De Compagnie zijn 42 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn aanwezig. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize De Compagnie is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Compagnie in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...