Zorgvilla Den Haag

Een zorgvilla in Den Haag, met 26 luxe appartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen op de grens van Statenkwartier de Haagse duinen. Een luxe, kleinschalig huis waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan. Dat is Huize De Regentes.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Huize De Regentes: een zorgvilla met luxe appartementen in Den Haag

Onze zorgvilla, Huize De Regentes, is gevestigd in Villa Iled. Ooit was dit de riante woonstee van een tabaksplanter, en later de locatie voor een verzorgingshuis genaamd NEBO. De villa is onderdeel van het beschermd stadsgezicht Statenkwartier en is in opdracht van Compartijn volledig gerestaureerd en uitgebreid met bijpassende nieuwbouw.

Huize De Regentes biedt ouderen een thuis als thuis niet meer gaat. Daarbij is de menselijke maat het uitgangspunt. We proberen het zo huiselijk mogelijk te maken in onze zorgvilla in Den Haag.

In Huize De Regentes woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom. 

Een zorgvilla met een thuisgevoel

We hechten er dus veel waarde aan dat u zich prettig voelt in de verzorgingshuizen van Compartijn. Het huis moet voelen als een thuis.

Het warme interieur van Huize De Regentes is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. De gezamenlijke ruimtes zijn sfeervol en er is een fraaie stadstuin met diverse terrassen. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Regentes in niets denken aan een verzorgingshuis, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Wonen bij Compartijn

Huize De Regentes in Den Haag valt onder de organisatie Compartijn. Compartijn biedt luxe en complete zorg aan kwetsbare ouderen. De verzorgingstehuizen van Compartijn zijn luxe, kleinschalige huizen waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg voorop staan. Onze verzorgingstehuizen zijn te vinden in heel Nederland, van Den Haag tot Enschede. De meeste huizen bestaan uit circa twintig tot veertig luxe appartementen.

Onze zorgappartementen 

De appartementen in onze zorgvilla in Den Haag hebben een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter. Op deze vierkante meters vindt u een woon- en slaapkamer, pantry en ruime badkamer. Alle appartementen in ons verpleeghuis in Den Haag zijn standaard voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering zijn aanwezig. In Huize De Regentes hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan.

Gezamenlijke voorzieningen

Niet alleen de appartementen in onze zorgvilla in Den Haag zijn van alle gemakken voorzien, maar ook de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek. 

De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. Onze medewerkers zijn betrokken mensen die zich graag verdiepen in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Regentes is simpelweg tijd en aandacht voor de bewoners.

In verzorgingshuis Huize De Regentes kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • 24/7 zorg
  • Logeerkamer
  • Chefkok
  • In woonwijk
  • Royale tuin
  • Eigen wasservice
  • Parkeren op eigen terrein

Geïnteresseerd in onze zorgvilla in Den Haag?

Wilt u meer weten over Huize De Regentes en de zorg die wij verlenen? Bel voor meer informatie naar de locatiemanager op 06 827 257 24. U vindt onze zorgvilla aan de Scheveningseweg 106 in Den Haag. Wij maken graag kennis met u en vertellen u graag meer over wonen in onze zorgvilla in Den Haag. Wij bieden een thuis wanneer thuis niet meer gaat.

Bekijk ook:

Verzorgingshuis Zeist
Verzorgingshuis Enschede
Zorghotel Utrecht

Zoek op trefwoord...