Zorginstellingen Enschede

Zorginstellingen met comfort care voor senioren door heel Nederland, zoals Enschede. Dat is wat Compartijn u biedt. In onze kleinschalige, luxe verzorgingshuizen met luxe zorgappartementen organiseren wij persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld als gevolg van psychogeriatrische gezondheidsproblemen, zoals dementie, eventueel in combinatie met een somatische aandoening. We willen dat onze bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven houden. We hebben respect voor de eigen identiteit, de levensvisie en de privacy van elke bewoner. En we bevorderen in ons huis, waar mogelijk, de autonomie.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Zorg voor bewoners en familie in onze zorginstellingen door heel Nederland, zoals in Enschede

Wij hebben verschillende luxe zorginstellingen en verzorgingshuizen door heel Nederland, zoals in Breda, Rosmalen, Den Haag, Zeist en Enschede. Op die manier bieden wij senioren in heel Nederland een fijne plek om te wonen in ruime zorgappartementen. Compartijn biedt 24 uur per dag woonzorg en service aan haar bewoners in heel Nederland, zoals in Enschede. Naast respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit is familiegerichtheid een van onze kernwaarden. Niet alleen bewoners, maar ook uw familie en vrienden, voelen zich bij ons thuis en welkom. Woonzorg in Enschede en de rest van Nederland betekent voor ons samen goed en gezellig eten en drinken, een verjaardag vieren, de kleinkinderen mee of onverwachts overnachten. Net als thuis. Graag zelfs! Dat zijn immers de waardevolle momenten waar het in het leven om gaat.

Woonzorg van Compartijn in Enschede: een vast en vertrouwd team dat inspeelt op uw individuele zorgbehoeften

In elk van de zorginstellingen van Compartijn werkt een vast en vertrouwd team aan zorgprofessionals. Aan de hand van een individueel zorgleefplan, wat we samen met u en uw familie opstellen, kunnen zij u de woonzorg in Enschede of de rest van Nederland bieden die u nodig heeft. Medisch-specialistische zorg is daarbij ook op afroep beschikbaar. In elk van onze luxe verzorgingshuizen met luxe zorgappartementen ontbreekt het u dan ook aan niets.

Niet zomaar een zorginstelling: een luxe en echt thuis in Enschede en de rest van Nederland

Kiest u voor Compartijn, dan kiest u niet zomaar voor een zorginstelling in Enschede of de rest van Nederland: u kiest voor luxe en een echt thuis. De luxe verzorgingshuizen van Compartijn bestaan namelijk ieder uit 20 tot 40 luxe, ruime zorgappartementen die geheel naar uw eigen smaak kunnen worden ingericht. Alleen dan wordt ons thuis ook uw thuis. Daarnaast biedt elk huis uitstekende gezamenlijke voorzieningen zoals een huiskamer met een gezellige open haard, een open keuken, bibliotheek, buitenterrassen, wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging en een gastenkamer voor uw familie en vrienden. Alles om er ook echt een thuis van te maken. Wilt u meer informatie over wonen bij Compartijn? Bel dan ons algemene nummer, 088 572 35 00 voor meer informatie of kijk op onze woonhuizenpagina voor een woonhuis bij u in de buurt. 

Bekijk ook:

Verzorgingshuis Breda
Verzorgingshuis Rosmalen
Zorgvilla Den Haag

Zoek op trefwoord...