Ons zorghuis nabij Hengelo

Kunt u niet meer zelfstandig wonen en zoekt u een zorghuis in de buurt van Hengelo? Bij Compartijn begrijpen we maar al te goed dat wanneer u naar een verzorgingshuis gaat, u het liefst in uw eigen stad of dorp blijft wonen. Daarom hebben wij door heel Nederland verschillende huizen. Ons zorghuis in de buurt van Hengelo is gevestigd in Enschede en staat ook wel bekend als Huize Stokhorst.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Een uitstekende ligging en 24-uurszorg bij ons zorghuis nabij Hengelo

Huize Stokhorst is gelegen in Park Stokhorst in Enschede. Het nieuwe pand is gevestigd boven een winkelcentrum, waardoor winkels en andere voorzieningen op loopafstand zijn. Het zorghuis is goed te bereiken vanuit steden als Hengelo en andere plekken in Twente. Daarnaast is er voldoende ruimte om te parkeren. Het pand bestaat uit verschillende luxe appartementen waar ons team aan zorgprofessionals woonservice en 24-uurszorg aanbiedt. De appartementen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft zoals een woonkamer, slaapkamer, badkamer en pantry. Daarnaast zijn er in het huis diverse gezamenlijke ruimtes waar u andere bewoners ontmoet of bezoek kunt ontvangen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bij Compartijn streven we ernaar om bewoners een thuis te geven als thuis niet meer gaat. Daarom is ons zorghuis in de buurt van Hengelo, maar ook op andere plekken in Nederland, van alle gemakken voorzien. Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar ons familiekantoor 088 572 35 00. Wilt u liever mailen? Dat kan naar: familiekantoor@compartijn.nl.

Zoek op trefwoord...