Zorghotel Utrecht

Een fijn verblijf in een zorghotel voor ouderenzorg in de omgeving van Utrecht, dat regelt Compartijn. Wij bieden comfort en persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, bijvoorbeeld omdat ze kampen met psychogeriatrische gezondheidsproblemen. U vindt bij ons luxe zorgappartementen met 24-uurszorg en woonservice, helemaal afgestemd op de wensen en eisen van onze bewoners. Dat onze bewoners zich helemaal thuis voelen én zij de juiste zorg ontvangen, is ons doel.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Zorghotel nabij Utrecht: Compartijn biedt professionele ouderenzorg met een persoonlijk tintje

Wanneer u, uw partner, familielid of vriend niet meer zelfstandig kan wonen, is dat natuurlijk erg vervelend. Vaak zijn mensen dan aangewezen op een verzorgingshuis of verpleeghuis. Maar zo’n verzorgingshuis of verpleeghuis biedt niet altijd wat een bewoner nodig heeft. Bij Compartijn willen wij het daarom anders aanpakken. Wij bieden dan ook luxe huizen met persoonlijke service en zorg. Zo vindt u onder andere zorghotel Huize Hoog Kerckebosch in Zeist, nabij Utrecht. Hier mogen onze bewoners de zorgappartementen altijd geheel naar eigen wens inrichten. Daarnaast stellen wij in overleg met onze bewoners en familie een individueel zorgleefplan op. Op die manier kunnen wij professionele ouderenzorg bieden in een zorghotel nabij Utrecht dat waarde hecht aan een thuisgevoel.

Eigen identiteit, privacy en levensvisie

Iedere persoon is anders. Dat bewonderen wij bij Compartijn niet alleen, maar we proberen er, waar mogelijk, er ook voor te zorgen dat hier zo veel mogelijk rekening mee wordt gehouden. Alleen dan kunnen wij een zorghotel met ouderenzorg nabij Utrecht bieden waar mensen zich prettig voelen. Wilt u daar graag meer informatie over? Ons gespecialiseerde team geeft u graag alle informatie. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 572 35 00 (maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:30 uur).

Bekijk ook:

Verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag
Particuliere zorg voor ouderen
Kleinschalig wonen dementie Utrecht

Zoek op trefwoord...