Zorghotel Hengelo

Comfort en zorg, dat ontvangt u in een zorghotel van Compartijn in de omgeving van Hengelo in de provincie Overijssel. Elk huis bestaat uit 20 tot 40 luxe en ruime zorgappartementen die bewoners zelf mogen inrichten. Hier ontvangt u 24-uurszorg en woonservice, geheel afgestemd op uw zorgbehoeftes. Compartijn wil dat mensen zelf zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven houden. In een zorghotel van Compartijn in de omgeving van Hengelo, in Overijssel, wordt de eigen identiteit, levensvisie en privacy dan ook zeer gerespecteerd.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Zorghotel van Compartijn: een echt thuis in de omgeving van Hengelo, Overijssel

‘Thuis als thuis niet meer gaat’, dat willen we bij Compartijn bereiken. Daarom is het interieur van elke huis modern-klassiek, warm en comfortabel, zodat het niets doet denken aan een zorginstelling. Ook werken we met een vast team zorgprofessionals, die betrokken zijn en hun werk met passie uitvoeren. Zij kennen onze bewoners persoonlijk en houden contact met familie. Op die manier zijn zij altijd op de hoogte van uw wensen en voorkeuren.

Diverse locaties van Compartijn

Het dichtstbijzijnde zorghotel is momenteel Huize Stokhorst in Enschede in de provincie Overijssel. Het is wel de bedoeling in de komende jaren meer locaties te openen naast onze al bestaande locaties in Breda, Zeist, Rosmalen, Enschede en Den Haag. Wij willen namelijk zo dichtbij mogelijk zijn bij iedereen. Wilt u alvast wat meer informatie over Compartijn ontvangen? Bel dan naar 088 572 35 00 of mail naar familiekantoor@compartijn.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Verzorgingshuis Den Bosch
Woonzorg Den Bosch
Particulier verpleeghuis

Zoek op trefwoord...