Zorghotel Den Haag

Huize De Regentes is een zorghotel van Compartijn in Den Haag, in de provincie Zuid-Holland. Maar wat houdt het begrip ‘zorghotel’ precies in? Voor ons betekent het dat mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen op een prettige plek worden opgevangen, waar zij 24-uurszorg en woonservice krijgen. Maar dat is niet het enige. Wij bieden onze bewoners een echt thuis, met hun eigen spullen en met genoeg ruimte voor bezoek van familie. ‘Thuis als thuis niet meer gaat’: dat is wat we nastreven bij Compartijn.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Huize De Regentes: zorghotel in Den Haag, Zuid-Holland

Een luxe en stijlvolle woonomgeving én persoonsgerichte zorg en service, dat is wat onze bewoners ontvangen in zorghotel Huize De Regentes in Den Haag, Zuid-Holland. Ons vaste en vertrouwde team van servicemedewerkers en zorgprofessionals biedt onze bewoners bij persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. Betrokkenheid en huiselijkheid staan voorop. Mede doordat onze medewerkers elke bewoner persoonlijk kennen, ze contact houden met familie en vrienden én ze samen met bewoners leuke activiteiten ondernemen. Daarbij bieden we een all inclusive-concept. U betaalt als bewoner de zorgpremie, uw eigen risico en bijdragen. Verder neemt Compartijn de dagelijkste kosten van u over.

Verspreid door heel Nederland

Niet alleen kunt u in Den Haag, Zuid-Holland, verblijven in een zorghotel van Compartijn. Wij beschikken over meerdere locaties. En de komende jaren worden er meer huizen van Compartijn geopend. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen goede zorg ontvangt. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur kunt u altijd even bellen naar 088 572 35 00 of mail naar familiekantoor@compartijn.nl.

Bekijk ook:

Zorghotel Hengelo
Verzorgingshuis Den Bosch
Woonzorg Den Bosch
Zorghotel Tilburg

Zoek op trefwoord...