Zorghotel Den Bosch

Huize De Graef is een professioneel en liefdevol zorghotel van Compartijn, gelegen in Rosmalen, nabij Den Bosch. Het biedt diverse luxe zorgappartementen, specifiek geschikt voor mensen die niet zelfstandig meer thuis kunnen blijven wonen. Omdat we het bij Compartijn belangrijk vinden dat mensen zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven houden, bieden wij een professionele maar losse omgeving, waar mensen zelf bepalen hoe zij hun dagen vullen. Vaak familie op bezoek? Heerlijk lezen in de bibliotheek? Of samen met andere bewoners meedoen aan een leuke activiteit? In een zorghotel van Compartijn nabij Den Bosch kan het allemaal.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

24-uurszorg en woonservice in het zorghotel nabij Den Bosch

Omdat mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen vaak hulpbehoevend zijn, bieden we bij Compartijn 24-uurszorg en woonservice, geheel afgestemd op de wensen en eisen van de bewoners. Samen met u en uw familie stellen wij een individueel zorgleefplan op, zodat u in al uw behoeften wordt voorzien. Wij werken met een vast team van professionele medewerkers. Zij kennen u door en door, zijn vriendelijk en voeren hun werk met alle liefde uit. Op die manier proberen wij echt een huiselijke sfeer te creëren.

Huiselijk, familiegericht en aandacht voor gezelligheid

Naast persoonsgerichte zorg en service biedt Compartijn u een huiselijke omgeving die familiegericht is, met genoeg aandacht voor gezelligheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Compartijn? Wij kunnen ons het heel goed voorstellen dat u eerst wat meer informatie wilt over ons zorghotel nabij Den Bosch. Belt u naar 088 572 35 00 (maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:30 uur), dan leggen wij u alles uit.

Bekijk ook:

Zorghotel Den Haag
Zorghotel Hengelo
Verzorgingshuis Den Bosch

Zoek op trefwoord...