Huize Groot Waardijn: één van de meest luxe verzorgingshuizen in Tilburg

Huize Groot Waardijn is ongetwijfeld één van de meest luxe, kleinschalige en kwalitatieve verzorgingshuizen in Tilburg. Met de 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor de bewoners zorgt Compartijn ervoor dat ouderen optimaal van hun oude dag kunnen genieten, in welke staat van gezondheid zij ook verkeren. Het gebouw heeft een huiselijke stijl en is van alle gemakken voorzien. Ouderen voelen zich in de luxe kamers van dit zorghotel volledig thuis.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Op zoek naar verzorgingshuizen in Tilburg? Dit ‘zorghotel’ is uitermate geschikt

In de zorghotels van Compartijn voelen ouderen de warmte van het thuisgevoel. Hier is het concept van onze verzorgingshuizen dan ook volledig op gericht, zo ook in Huize Groot Waardijn in Tilburg. Kleinschaligheid, luxe en een uitstekende service, daar staan wij voor. Alles om het gevoel van thuis te realiseren. Ook vinden wij het belangrijk dat ouderen hun vrienden en familie kunnen zien. Daarom stellen wij ons gastvrij op tegenover iedere bewoner én bezoeker. Uiteraard hangt dit samen met een uitstekende persoonsgerichte zorg, waar u bij ons op kunt rekenen. Wanneer u dus op zoek bent naar luxe en comfortabele verzorgingshuizen in Tilburg, hoeft u zeker niet verder te zoeken.

De ideale verzorging

Huize Groot Waardijn heeft 26 luxe appartementen waarvan een aantal ook door echtparen bewoond kunnen worden. De kamers zijn uitgebreid ingericht en bevatten alles wat ouderen nodig hebben om comfortabel te leven. Uiteraard is ook alles veilig ingericht en geïnstalleerd. Naast een ideale zorg en service, zijn de voorzieningen rondom dit zorghotel ook goed bereikbaar. Heeft u vragen over onze huizen en diensten? Bel gerust naar 088 572 35 00 of mail naar familiekantoor@compartijn.nl
 

Bekijk ook:

Kleinschalig wonen dementie Tilburg
24-uurs zorg
Zorghotel Hengelo

Zoek op trefwoord...