Verzorgingshuis Zeist

Een verzorgingshuis in Zeist, in een prachtige, natuurlijke omgeving. In Huize Hoog Kerckebosch vindt u 32 luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Het huis is onderdeel van Compartijn, een toegewijde organisatie die kleinschalig wonen biedt aan mensen die kwetsbaar oud worden.

Huize Hoog Kerckebosch is gelegen in een ruim opgezette nieuwe buitenwijk van Zeist, midden in het bos. In dit luxe, kleinschalige verzorgingshuis staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Particulier verzorgingshuis Huize Hoog Kerckebosch in Zeist: de omgeving

Huize Hoog Kerckebosch is gevestigd in een prachtig nieuw pand in Zeist, gebouwd in dezelfde Dudok-stijl als de rest van de wijk. Het particuliere verzorgingshuis of zorghotel ligt in deelgebied De Hout, een nieuwe uitbouw van de bekende villa- en buitenwijk Kerckebosch in Zeist. De wijk is ruim opgezet en ligt middenin een mooie natuurlijke omgeving.

Ook winkels, een groot wijkzorgcentrum en andere voorzieningen zijn nabij. En er is volop ruimte voor parkeren. Dit maakt het een zeer geschikte plek voor een verzorgingshuis, ofwel verpleeghuis, in de omgeving van Zeist.

Een verzorgingshuis van Compartijn

De keuze voor een verzorgingshuis of verpleeghuis is natuurlijk erg persoonlijk. Vaak vinden mensen het wel prettig dat het op ‘thuis’ lijkt. Daarom proberen we bij Compartijn zoveel mogelijk ruimte te bieden voor de eigen identiteit, privacy en de levenswijze van onze bewoners. Met een warm interieur, zowel in het eigen appartement als in de gezamenlijke ruimtes, proberen we iedere bewoner een thuisgevoel te geven.

Een particulier verzorgingshuis en verpleeghuis als Huize Hoog Kerckebosch is kleinschalig en luxe. Mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen krijgen hier de persoonlijke service en zorg die zij individueel gezien nodig hebben. Er is 24/7 persoonlijke zorg en verpleging beschikbaar.

Maar onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom. Wij zijn dus niet zomaar een verzorgingshuis in Zeist, maar een zorghotel met vele mogelijkheden.

Zorgappartement geheel naar eigen smaak inrichten

‘Thuis als thuis niet meer gaat’, zo zien wij het bij Compartijn. Niets is vervelender dan uw eigen huis na vele jaren moeten verlaten. Komt u terecht in zorghotel Huize Hoog Kerckebosch in Zeist, dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich helemaal thuis voelt.

In Huize Hoog Kerckebosch zijn 32 prachtige zorgappartementen gevestigd van circa 45 vierkante meter, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Onze bewoners kunnen de zorgappartementen geheel naar eigen smaak inrichten. Er is een aparte gastenkamer, zodat bezoek gemakkelijk kan blijven slapen. Dat onze bewoners zich echt thuis voelen, is ons absolute doel.

Gezamenlijke voorzieningen

Niet alleen de appartementen in ons verpleeghuis in Zeist zijn van alle gemakken voorzien, maar ook de rest van het verzorgingstehuis. In Huize Hoog Kerckebosch willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes.

Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek. 

De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Hoog Kerckebosch is er tijd voor echt contact.

In verzorgingshuis Huize Hoog Kerckebosch kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • 24/7 zorg
  • Bibliotheek
  • Logeerkamer
  • Chefkok
  • Bosrijke omgeving
  • Eigen wasservice
  • Parkeren op eigen terrein

Meer informatie over Huize Hoog Kerckebosch in Zeist

Bent u op zoek naar een fijne plek om te wonen, voor uzelf, uw partner, familielid of vriend? Bij Compartijn voorzien wij u graag van alle benodigde informatie over Huize Hoog Kerckebosch, particulier verpleeghuis en verzorgingshuis in Zeist. Bel gerust naar de zorgconsulenten van ons familiekantoor via 088 572 35 00. We adviseren u graag vrijblijvend over de kosten, aanvragen van een indicatie en andere zaken. 

Bekijk ook:

Verzorgingshuis Enschede
Zorghotel Utrecht
Verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag

Zoek op trefwoord...