Verzorgingshuis Rosmalen

Een luxe verzorgingshuis in Rosmalen, gelegen aan een bos met imposante oude bomen en waterpartijen. Dat is Huize De Graef, een prachtig zorghotel of verpleeghuis in Rosmalen.

Huize De Graef is een van de kleinschalige, luxe huizen van Compartijn, speciaal ontwikkeld voor ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Wij bieden woonservice en 24-uurszorg, altijd persoonsgericht, professioneel en liefdevol. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen in onze verzorgingshuizen.

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Verzorgingshuis Huize De Graef in Rosmalen: een prachtige locatie

Verzorgingshuis Huize De Graef ligt op een prachtige locatie in Rosmalen. In het volledig gerenoveerde Heilig Hart-klooster liggen 24 luxe zorgappartementen van circa 45 m2, van alle gemakken voorzien. De sfeervolle gezamenlijke ruimtes zijn zeer comfortabel en deels gesitueerd in de vroegere kapel - uniek! 

Huize De Graef is rustig gelegen in de natuur, maar is nog altijd perfect bereikbaar via de A59, net als de winkels en andere voorzieningen in de omgeving. Er is volop ruimte voor parkeren.

Waarom kiezen voor ons verzorgingshuis in Rosmalen?

‘Thuis als thuis niet meer gaat’, dat is hoe wij het zien bij Compartijn. Wij geloven in comfortabel wonen in een luxe en stijlvolle woonomgeving, met een eigen appartement dat u helemaal zelf kunt inrichten. Alleen dan wordt het verzorgingshuis of verpleeghuis in Rosmalen ook echt uw thuis.

Ons team is professioneel en vakkundig, maar heeft ook voldoende tijd en persoonlijke aandacht voor onze bewoners. Met behulp van een individueel zorgleefplan kunnen wij u precies de zorg bieden die u of uw partner, familielid of vriend nodig heeft.

In ons verzorgingshuis in Rosmalen staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. Net als in de andere verzorgingstehuizen van Compartijn, die te vinden zijn in heel Nederland. Alle verzorgingstehuizen bestaan uit circa twintig tot veertig luxe appartementen. 

Onze zorg en diensten

In ons verpleeghuis in Rosmalen woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg op maat van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. Maar we doen meer. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom.

Een verzorgingshuis met een thuisgevoel

Het warme interieur van Huize De Graef is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Het huis heeft sfeervolle gezamenlijke ruimtes en er is een fraaie stadstuin met diverse terrassen. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Graef in niets denken aan een verzorgingshuis, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in de verzorgingshuizen van Compartijn. Daarom doen we er alles aan om u het gevoel te geven dat u thuis bent.

Gezamenlijke voorzieningen

De gezamenlijke ruimtes in het verzorgingstehuis in Rosmalen zijn sfeervol en huiselijk ingericht. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers houden graag rekening met uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. 

In verzorgingshuis Huize De Graef kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • Gemeenschappelijke ruimtes
  • 24/7 zorg
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Logeerkamer
  • Chefkok
  • Bosrijke omgeving
  • Parkeren op eigen terrein

Vragen over ons particuliere verzorgingshuis Huize De Graef?

Heeft u vragen over verzorgingstehuis Huize De Graef in Rosmalen? Wilt u weten Compartijn in Rosmalen voor u kan betekenen? Neem contact op met de locatiemanager via 06 301 588 25.

Bekijk ook:

Zorgvilla Den Haag
Verzorgingshuis Zeist
Verzorgingshuis Enschede

Zoek op trefwoord...