Verzorgingshuis Enschede

Een verzorgingshuis in Enschede met een huiselijke sfeer. Zo kunt u Huize Stokhorst omschrijven. In dit verpleeghuis in Enschede zijn 18 luxe zorgappartementen gevestigd met woonservice en 24-uurszorg op maat. Uniek is dat dit huis ook 3 grotere woonappartementen heeft met een eigen woonopgang. Winkels en alle voorzieningen zijn binnen handbereik. 

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Verzorgingshuis Huize Stokhorst in Enschede: 24/7 zorg in een huiselijke, luxe sfeer 

Het verzorgingshuis Huize Stokhorst is gelegen in Park Stokhorst, een voormalige buitenplaats van textielfabrikanten in Enschede. Het is een schitterend nieuw pand, pal boven het winkelcentrum aan de Hortensiastraat. Rondom het complex zijn er meerdere ruime balkons.  

In ons verpleeghuis in Enschede bieden wij zorg op maat aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. U woont in een comfortabele omgeving en krijgt de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag.

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom. 

We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in de verzorgingshuizen van Compartijn, daarom proberen we de zorg persoonlijk te maken en onze bewoners een gevoel van thuis te geven. 

Onze zorgappartementen

In het verpleeghuis in Enschede vindt u ruime zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Alle zorgappartementen hebben een woonoppervlak van ongeveer 45 vierkante meter.

De appartementen in het verpleeghuis in Enschede bestaan uit een woon- en slaapkamer met pantry, een ruime badkamer en een balkon. Alle woningen hebben een luxe afwerkingsniveau met veel licht en uitzicht.

Natuurlijk zijn alle appartementen voorzien van een aansluiting voor radio, televisie, telefoon en internet. Ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering zijn aanwezig. In ons verzorgingshuis in Enschede hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan.

Zelfstandige woonappartementen

Verzorgingshuis Huize Stokhorst in Enschede kent ook 3 zelfstandige woonappartementen. Deze zijn voorzien van een separate opgang en hebben een oppervlakte van 55 tot 70 vierkante meter. Deze appartementen zijn ideaal voor wie nog zelfstandig wil wonen, maar dat graag in een sfeervolle en veilige omgeving doet.

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize Stokhorst willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is dit verpleeghuis sfeervol en huiselijk ingericht.

De woonkamer met open haard is gezellig. De eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een rustgevende wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich met een boek terugtrekken in de bibliotheek.

De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize Stokhorst is er tijd voor echt contact.

In verzorgingshuis Huize Stokhorst kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • Huishouding
  • Gemeenschappelijke ruimtes
  • 24/7 zorg
  • Woonkeuken
  • Logeerkamer
  • Chefkok

De verzorgingshuizen van Compartijn

Huize Stokhorst valt onder de organisatie Compartijn. De verzorgingstehuizen van Compartijn zijn luxe, kleinschalige huizen waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan. Onze verzorgingstehuizen zijn te vinden in heel Nederland, van Enschede tot Breda. Alle verzorgingstehuizen bestaan uit circa twintig tot veertig luxe appartementen.

Kom kennismaken met Huize Stokhorst

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van verzorgingshuis Huize Stokhorst in Enschede? Neem dan contact op met het familiekantoor voro algemene vragen en hulp: 088 572 35 00. Wilt u direct contact met Huize Stokhorst? Dat kan via: 053 763 16 81. Huize Stokhorst is gevestigd aan de Hortensiastraat 30. Wij leiden u graag een keer rond en maken dan persoonlijk kennis met u.

Bekijk ook:

Zoek op trefwoord...