Verzorgingshuis Den Haag

Een verzorgingshuis of verpleeghuis in de omgeving van Den Haag, voor uzelf, voor uw partner of voor een familielid of vriend kan een uitkomst bieden wanneer thuis wonen geen optie meer is. Een plek waar u 24-uurszorg ontvangt en er woonservice van uitstekende kwaliteit is. Een plek waar u met open armen wordt ontvangen, zowel de bewoners als de bezoekers. En een plaats waar u zich veilig en op uw gemak voelt. Bij Compartijn bieden wij een respectvolle omgeving waarin persoonlijke service en zorg centraal staat en respect voor de eigen identiteit, levensvisie en privacy voorop staat. Een van de verpleeghuizen van Compartijn is Huize De Regentes in Den Haag.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Een van de verpleeghuizen met 24-uurszorg en woonservice: verzorgingshuis en verpleeghuis Huize De Regentes in Den Haag

Huize De Regentes in Den Haag is een van de verpleeghuizen van Compartijn. Zesentwintig zorgappartementen van ongeveer 45 vierkante meter: dat is wat u in verzorgingshuis en verpleeghuis Huize De Regentes in Den Haag vindt. Alle zorgappartementen zijn voorzien van een woonkamer, slaapkamer, ruime badkamer en pantry. Daarnaast kan radio, televisie, telefoon en internet gemakkelijk worden aangesloten. Ook bevatten alle appartementen aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering. Uiteraard is er de mogelijkheid tot 24-uurszorg en woonservice.

Een echt thuis voor bewoners

Bij Compartijn vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners een echt thuis kunnen bieden. Daarom kunt u allereerst het zorgappartement geheel naar eigen stijl inrichten. Daarnaast bieden wij een individueel zorgplan, dat we samen met bewoners en familie opstellen. Zo kunnen wij u ook een veilige omgeving bieden. Omdat we werken met een vast en betrokken team, kent u iedereen in korte tijd. Dat draagt bij aan het thuisgevoel van Compartijn. Naast een verzorgingshuis en verpleeghuis in Den Haag, kunt u ook kiezen voor een van onze verpleeghuizen in diverse andere plaatsen in Nederland.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Bel of mail naar 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl. Onze adviseurs van het familiekantoor geven graag vrijblijvend advies en antwoord op al uw vragen. 

Bekijk ook:

Respijtzorg Den Haag
Kleinschalige zorginstellingen
Particulier verpleeghuis in Brabant

Zoek op trefwoord...