Verzorgingshuis in de buurt van Den Bosch

Een luxe verzorgingshuis bij Den Bosch - dat is Huize De Graef van Compartijn. Huize de Graef in Rosmalen is een van de verzorgingshuizen van Compartijn. Wij bieden particuliere ouderenzorg waarbij de mens centraal staat. Zo proberen wij een thuis te creëren voor wanneer thuis niet meer gaat.

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Huize De Graef: het luxe verzorgingshuis bij Den Bosch waar de bewoners centraal staan

Verzorgingshuis Huize De Graef is gevestigd in Rosmalen, nabij Den Bosch, en bestaat uit 24 appartementen van circa 45 vierkante meter. Omdat het huis is gevestigd in een oud klooster brengt dit een unieke sfeer met zich mee.

De appartementen bestaan allemaal uit een woon- en slaapkamer, ruime badkamer en pantry. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Ook beschikt elke appartement over aansluitingen voor radio, televisie, telefoon, internet, zorgmonitoring en alarmering.

We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in de verzorgingshuizen van Compartijn. Het warme interieur van Huize De Graef is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Het huis heeft sfeervolle gezamenlijke ruimtes en u heeft uitzicht op het bos en de fraai aangelegde tuin achter het huis. Zo lijkt Huize De Graef in niets op het gemiddelde verzorgingshuis in Den Bosch. Een verzorgingshuis van Compartijn voelt als een warm, stijlvol thuis.

Gezamenlijke voorzieningen

Alle particuliere verzorgingshuizen van Compartijn bieden een aantal gemeenschappelijke voorzieningen. Denk hierbij aan een wellnessruimte, bibliotheek en diverse buitenterrassen. Ook is er elke dag een chef-kok die heerlijk vers voor u kookt in de open keuken. U kunt aanschuiven in de gezamenlijke eetkamer of eten in uw appartement.

Uw gasten zijn overigens ook welkom. Willen zij blijven slapen? Geen probleem. Dit verzorgingshuis bij Den Bosch heeft een aparte gastenkamer. Zo kunt u gastvrij blijven naar uw vrienden en familie. 

De Vrouw des Huizes is overigens ook zeer gastvrij, naar u en uw familie. Voor alle vragen kunt u bij haar terecht. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Er is ruimte voor een praatje of een spelletje. In Huize De Graef is er tijd voor echt contact.

In verzorgingshuis Huize De Graef in Rosmalen kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • Gemeenschappelijke ruimtes
  • 24/7 zorg
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Logeerkamer
  • Chefkok
  • Bosrijke omgeving
  • Parkeren op eigen terrein
  • Op 10 autominuten van Den Bosch

Onze zorg en dienstverlening

In ons verpleeghuis nabij Den Bosch bieden wij zorg op maat aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. In Huize De Graef woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag.

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We houden rekening met uw eetwensen of dieet. We verzorgen een dagbesteding die past bij onze bewoners. En als u een doktersafspraak heeft, brengen wij u weg. Zo staan wij voor een complete en betrokken zorg voor onze bewoners.

Neem telefonisch contact op

Wilt u meer informatie over de ouderenzorg in de verzorgingshuizen van Compartijn, waaronder het verzorgingshuis in de regio Den Bosch? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl. De collega's van ons familiekantoor beantwoorden graag al uw vragen over onze verzorgingshuizen.

Zoek op trefwoord...