Verzorgingshuis voor ouderen met dementie

Verhuizen naar een verzorgingshuis kan erg verwarrend zijn, zeker voor een oudere met dementie. Bij Compartijn vinden wij het belangrijk om een huis voor ouderen met dementie te bieden waar een thuisgevoel centraal staat. Dit doen wij in de vorm van kleinschalige woonvormen waar we goede zorg bieden aan mensen met dementie, zowel ouderen als jongeren. Wonen bij Compartijn is thuis wanneer thuis niet meer mogelijk is.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

De mens staat centraal bij ons verzorgingshuis voor ouderen met dementie

Het beeld dat de meeste mensen hebben van een particulier verpleeghuis en verzorgingshuis voor ouderen met dementie is dat het onpersoonlijk is. Bij Compartijn staan persoonlijke aandacht, respect en de levenskwaliteit van de bewoners centraal. Wij vinden het belangrijk dat zowel onze bewoners als familie zich bij ons thuis voelen, terwijl u kleinschalige 24-uurszorg en service krijgt. Onze kleinschalige woonvormen voor ouderen met dementie brengen een nieuwe betekenis aan een verzorgingshuis. Ieder verzorgingshuis van Compartijn bestaat uit 20 tot 40 luxe, ruime appartementen die u geheel naar uw eigen smaak mag inrichten met uw eigen spullen. Dit is erg belangrijk in een huis voor ouderen met dementie, omdat zij op deze manier nauwelijks te maken krijgen met veranderingen.

Waar vindt u kleinschalige woonvormen voor ouderen met dementie?

Als u op zoek bent naar een huis voor iemand met dementie waar diegene zich dankzij 24-uurszorg veilig thuis kan voelen, dan helpt Compartijn u daar graag bij. Het leven draait immers om waardevolle momenten die u samen kunt beleven. U vindt kleinschalige woonvormen voor ouderen met dementie met goede 24-uurszorg in de buurt van onder andere de volgende Nederlandse steden:

Ook in de provincies Zuid-Holland en Limburg vindt u kleinschalige woonvormen waar ouderen met dementie in luxe woonappartementen kunnen verblijven.

Vraag meer informatie aan over onze woonvormen

Wilt u meer weten over de persoonsgerichte zorg die wij bieden in ons huis speciaal voor ouderen met dementie? Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl. Wij vertellen u graag meer over kleinschalige zorg voor mensen met dementie en wat wij voor u kunnen betekenen.

Zoek op trefwoord...