Verzorgingshuis Breda

Een luxe verzorgingshuis in Breda. Dat is Huize De Baronie. Sfeervol gelegen aan de Baronielaan in Zandberg, een jaren ’30-wijk met veel groen. Met 19 zorgappartementen biedt Compartijn hier in Breda een thuis aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is.

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Huize De Baronie: een luxe verzorgingshuis in een voormalig klooster in Breda

Verzorgingshuis Huize De Baronie is gevestigd in Breda, in een voormalig klooster aan de rand van het centrum van Breda. Het klooster is in opdracht van Compartijn volledig gerenoveerd en wordt onderdeel van het beschermd stadsgezicht Baronielaan. De wijk Zandberg is gevarieerd opgezet met vooroorlogse villa’s, herenhuizen, maar ook rijtjeshuizen. Het verzorgingstehuis ligt vlakbij de winkels en andere voorzieningen in Breda. 

De verzorgingshuizen van Compartijn

Huize De Baronie in Breda valt onder de organisatie Compartijn. De verzorgingstehuizen van Compartijn zijn luxe, kleinschalige huizen waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan. Onze verzorgingstehuizen zijn te vinden in heel Nederland, van Breda tot Enschede. Alle verzorgingshuizen bestaan uit circa twintig tot veertig luxe appartementen.

In ons verpleeghuis in Breda bieden wij 24/7 zorg op maat aan ouderen. In Huize De Baronie woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers. Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom. 

We hechten er veel waarde aan dat onze bewoners zich prettig voelen in de verzorgingshuizen van Compartijn. We doen er dan ook alles aan om u het gevoel te geven dat u thuis bent. Het warme interieur van Huize De Baronie is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Het huis heeft sfeervolle gezamenlijke ruimtes en er is een fraaie stadstuin met diverse terrassen. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Baronie in niets denken aan een verzorgingshuis, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Onze zorgappartementen 

De appartementen in ons particulier verzorgingshuis in Breda hebben een oppervlakte van ongeveer 38 vierkante meter. Op deze vierkante meters vindt u een woon- en slaapkamer, pantry en ruime badkamer. Alle appartementen in ons verpleeghuis in Breda zijn standaard voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering zijn aanwezig. In ons verzorgingshuis in Breda hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan.

Gezamenlijke voorzieningen

Niet alleen de appartementen in ons verpleeghuis in Breda zijn van alle gemakken voorzien, maar ook de rest van het verzorgingstehuis. In Huize De Baronie willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek. 

De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Baronie is er tijd voor echt contact.

In verzorgingshuis Huize De Baronie kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • Gemeenschappelijke ruimtes
  • 24/7 zorg
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Chefkok
  • Eigen wasservice
  • Stedelijke omgeving

Geïnteresseerd in ons particulier verzorgingshuis in Breda?

Bent u geïnteresseerd in ons luxe verzorgingshuis in Breda en wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar de locatiemanager via 06 192 662 15.
Wij vertellen u graag meer over wonen in ons verpleeghuis in Breda.

Bekijk ook:

Verzorgingshuis Rosmalen
Zorgvilla Den Haag
Verzorgingshuis Zeist

Zoek op trefwoord...