Verpleeghuis nabij Hengelo

Huize Stokhorst is een verpleeghuis in Enschede, vlakbij Hengelo in Overijssel. Huize Stokhorst is onderdeel van Compartijn, een organisatie die meerdere verzorgingstehuizen heeft in Nederland, waaronder in Overijssel. Wij bieden zorg waarbij u en uw persoonlijke levensstijl centraal staat.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Huize Stokhorst: verpleeghuis met luxe zorgappartementen in Hengelo

In verpleeghuis Huize Stokhorst in de buurt van Hengelo vindt u achttien luxe appartementen met woonservice en 24-uurszorg – een van de beste tijdelijke zorghotels in de provincie Overijssel. Al deze appartementen hebben een woonoppervlak van ongeveer 45 vierkante meter. Op die vierkante meters vindt u een woon- en slaapkamer met bijkeuken, ruime badkamer en balkon. Natuurlijk is uw appartement ook voorzien van een aansluiting voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid erg belangrijk voor ons is, zijn er standaard ook aansluitingen voor alarmering en zorgmonitoring.

Zelfstandige woonappartementen

Naast de standaard appartementen vindt u in dit verpleeghuis nabij Hengelo te Overijssel ook drie woonappartementen met een eigen, aparte opgang. Deze appartementen hebben een oppervlakte van 55 tot 70 vierkante meter. De drie woonappartementen zijn ideaal voor mensen die nog zelfstandig kunnen én willen wonen, maar dit wel willen doen in een veilige omgeving met ouderenzorg bij de hand. Uw eventuele partner is in de woonappartementen ook welkom. Wel zo makkelijk: u mag gebruikmaken van alle voorzieningen, services en ondersteunende diensten van het verpleeghuis nabij Hengelo te Overijssel, maar woont toch zelfstandig.

Gezamenlijke voorzieningen

Het verpleeghuis in de buurt van Hengelo beschikt over een aantal voorzieningen die niet standaard zijn in verzorgingstehuizen in de regio Overijssel. Zo is er een wellnessruimte, bibliotheek en zijn er diverse buitenterrassen. Ook beschikt elke bewoner over een eigen berging waarin hij of zij eigen spullen kan opbergen die niet in het appartement passen.

Wij geven u graag meer informatie

Wilt u meer informatie over de verzorgingstehuizen van Compartijn in Overijssel, in de buurt van Enschede of Hengelo? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze verzorgingstehuizen en Huize Stokhorst in Overijssel. Ons familiekantoor is bereikbaar via 088 572 35 00 en familiekantoor@compartijn.nl.

Zoek op trefwoord...