Verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag

Er zijn vele verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag, maar bij Huize De Regentes pakken wij de zorg toch iets anders aan. Onder het motto ‘Thuis als thuis niet meer gaat’ bieden wij in ons zorghuis in Den Haag zorg op maat aan onze bewoners. Met luxe appartementen in een bijzondere, stijlvolle villa en medewerkers die tijd en aandacht hebben voor onze bewoners, voelt Huize De Regentes niet als een zorglocatie maar als een warm thuis. 

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Niet zomaar een van de verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag

Huize De Regentes is gevestigd in het Statenkwartier en ligt vlak bij duingebied Doornduin in Den Haag. Het is een schitterende villa die tot het beschermd stadsgezicht van Den Haag gerekend wordt. Het huis is een voormalige woonstee van een tabaksplanter en later de hoofdlocatie onder de naam NEBO. Uiteindelijk is de villa in opdracht van Compartijn volledig gerestaureerd en uitgebreid met passende nieuwbouw tot een particulier verpleeghuis.

Het huis heeft 26 luxe appartementen van circa 45 m2 en sfeervolle gezamenlijke ruimtes. Het uitzicht bestaat uit het duingebied en de fraai aangelegde tuin. Op deze unieke locatie heeft u de luxe van enerzijds de stad met alle winkels en voorzieningen, en anderzijds de duinen en zee binnen handbereik.

Een verpleeghuis met complete zorg op maat

Verpleeg- en verzorgingshuizen zijn er genoeg in Den Haag, maar in de zorgwoningen van Compartijn gaat het er iets anders aan toe. In ons verpleeghuis in Den Haag woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. 

Een thuisgevoel staat voorop in ons verpleeghuis. Zo is er geen receptie. Net als thuis bellen bezoekers gewoon aan en wordt de voordeur met de hand geopend. En de dienstverlening houdt niet op bij de verpleging of verzorging. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Bovendien hebben onze medewerkers tijd voor een praatje of spelletje.

Onze kok kookt dagelijks in de open keuken - natuurlijk lekker en vers. En we houden rekening met uw wensen of dieet. Uw gasten zijn altijd welkom om aan te schuiven. Zo bieden we op een huiselijke manier zorg.

In verzorgingshuis Huize De Regentes kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • 24/7 zorg
  • Logeerkamer
  • Chefkok
  • In woonwijk
  • Royale tuin
  • Eigen wasservice
  • Parkeren op eigen terrein

Onze zorgappartementen 

Een groot voordeel van Huize De Regentes ten opzichte van andere verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag, is dat u uw eigen spullen mag meenemen. Zo creëert u uw eigen sfeer in ons huis.

De appartementen in ons particulier verzorgingshuis in Den Haag hebben een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter, met een eigen woon- en slaapkamer, pantry en ruime badkamer.

Alle appartementen in ons verpleeghuis in Den Haag zijn standaard voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering zijn aanwezig. In ons verzorgingshuis in Den Haag hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. 

Gezamenlijke voorzieningen

Ook bieden onze zorgwoningen in Den Haag ruime gezamenlijke voorzieningen. Zo zijn er verschillende buitenterrassen met zicht op Den Haag. Daarnaast is er een wellnessruimte en een bibliotheek. En een royale eetkamer en sfeervolle woonkamer.

En wilt u uw gasten een keertje uitnodigen om te komen logeren? Dat kan in de gastenkamer. Huize De Regentes is huiselijk voor onze bewoners en gastvrij voor uw bezoek.

De verpleeg- en verzorgingshuizen van Compartijn

Huize De Regentes in Den Haag valt onder de organisatie Compartijn. De verzorgingshuizen van Compartijn zijn luxe, kleinschalige huizen waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan. Onze verzorgingstehuizen zijn te vinden in heel Nederland, van Den Haag tot Enschede. Alle verzorgingshuizen bestaan uit circa twintig tot veertig luxe appartementen. 

In onze verpleeg- en verzorgingshuizen bieden wij kwalitatieve zorg op maat aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig en thuis voelt in de verzorgingshuizen van Compartijn. 

Neem contact op voor meer informatie

In verzorgingshuis Huize De Regentes zult u zich echt thuis voelen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een appartement in deze luxe zorgvilla? Neem dan contact met ons op via familiekantoor@compartijn.nl of 088 572 35 00.

Zoek op trefwoord...