Ruime zorgappartementen!

Huize Stokhorst biedt achttien ruime zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Uw zorgappartement heeft een woonoppervlak van circa 45 vierkante meter en bestaat uit een woon- en slaapkamer met pantry en een ruime badkamer. Ook is er een balkon.

Alle appartementen in het verzorgingshuis zijn heel licht, hebben een luxe afwerkingsniveau en een mooi uitzicht. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Drie woonappartementen

Huize Stokhorst kent ook drie woonappartementen met een eigen, separate opgang. De appartementen hebben afmetingen tussen de 55 en 70 vierkante meter. Een ideale voorziening voor mensen met een zorgzwaartepakket van 3 of lager die nog zelfstandig kunnen en willen wonen, maar dat wel willen doen in een luxe en veilige omgeving. Uw eventuele partner is natuurlijk welkom. Wel zo makkelijk: u kunt gebruik maken van alle voorzieningen, services en ondersteunende diensten van Huize Stokhorst.

Gezamenlijke voorzieningen

Naast uw eigen appartement heeft u in Huize Stokhorst de beschikking over gezamenlijke ruimten en voorzieningen zoals een woonkamer met een gezellige open haard, eetkamer met een open keuken waar de kok dagelijks vers voor u kookt. Verder is er een bibliotheek, zijn er buitenterrassen en hebben we een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging. Ook beschikken we over een gastenkamer waar uw familie of vrienden desgewenst kunnen overnachten. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuisvoelt.

Uw eigen spulletjes

U kunt uw appartement in Huize Stokhorst gewoon met uw eigen spulletjes inrichten en dus ook uw herinneringen bij u houden. Dat is wel zo vertrouwd en we vinden het eerlijk gezegd ook gewoon gezellig. Maar u kunt ook uw piano of kunst en antiek meenemen. Dit laatste moet dan wel getaxeerd en apart verzekerd worden. Uw appartement is ruim, maar we kunnen ons voorstellen dat niet alles erin past. 

Geïnteresseerd in ons particulier verzorgingshuis in Enschede?

Bent u geïnteresseerd in ons luxe verzorgingshuis in Enschede en wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar de locatiemanager via 06 10557599. Wij vertellen u graag meer over wonen in ons verpleeghuis in Enschede. 

Zoek op trefwoord...