Respijtzorg Den Haag

Compartijn is een organisatie die respijtzorg biedt in de omgeving van Den Haag en Utrecht. Respijtzorg biedt mantelzorgers de mogelijkheid om hun zorgtaken tijdelijk over te dragen aan iemand anders. In dit geval kunt u deze respijtzorg overlaten aan een van de medewerkers van onze vestigingen in de buurt van Utrecht en Den Haag.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Compartijn biedt respijtzorg in de buurt van Den Haag en Utrecht

Mantelzorgers zorgen soms jarenlang en 24 uur per dag voor hun naasten. Om dit vol te kunnen houden is het aan te raden om af en toe een dag vrijaf te nemen van deze zorg. Maar dat is alleen mogelijk wanneer u zeker weet dat deze zorg bij uw afwezigheid in goede handen is. Gelukkig kunt u voor deze zogenaamde respijtzorg bij Compartijn in verschillende steden terecht, waaronder in de buurt van Utrecht en Den Haag.

Verschillende huizen door heel Nederland

Wilt u nu liever de zorg volledig overdragen, dan is dit ook mogelijk. Wij beschikken over meerdere huizen door heel Nederland. Onze huizen zijn gevestigd in:

Op deze locaties vindt u meerdere luxe zorgappartementen met 24-uurszorg en woonservice. Ook bieden we onze bewoners een aantal gezamenlijke voorzieningen. Zo kunnen ze gebruik maken van de bibliotheek, wellnessruimte en buitenterrassen. Ook is er een kok die elke avond een lekker vers gerecht maakt in een open woonkeuken.

Neem contact op met ons

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die respijtzorg van Compartijn, in de omgeving van Den Haag of Utrecht, u kan bieden? Neem dan contact met ons familiekantoor op door te bellen of mailen naar 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl. Onze adviseurs kijken met u mee, ook buiten de mogelijkheden die Compartijn biedt.

Bekijk ook:

Kleinschalige zorginstellingen
Particulier verpleeghuis in Brabant
Ouderenzorg Enschede

Zoek op trefwoord...