Particuliere zorg voor ouderen

‘Particuliere zorg voor ouderen is vaak erg duur’ - dat is de algemene gedachte. Bij een particulier verpleeghuis zijn ook meer en vaak betrokkener medewerkers in dienst dan in een gemiddeld verpleeghuis. Zo krijgen bewoners meer persoonlijke aandacht en zorg op maat.

Toch willen we bij Compartijn graag dat de kosten voor particuliere zorg voor ouderen overzichtelijk blijven. Met ons all-inclusive concept hoeft u zich niet druk te maken om extra kosten en bent u verzekerd van de beste particuliere zorg voor ouderen!

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Particuliere zorg voor ouderen bij Compartijn

De huizen van Compartijn zijn kleinschalig opgezet. Aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg staan centraal. Onze verzorgingstehuizen zijn te vinden in heel Nederland, van Breda tot Enschede. Alle verzorgingstehuizen bestaan uit circa twintig tot veertig luxe appartementen.

In onze verzorgingshuizen bieden wij particuliere zorg op maat aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. De zorgappartementen en gezamenlijke ruimtes zijn zeer sfeervol en comfortabel. Onze medewerkers geven 24 uur per dag zorg op maat. Die dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom, ook om te komen eten of logeren in onze gastenkamer. 

Compartijns particuliere zorg voor ouderen is:

  • betrokken
  • professioneel
  • op maat
  • liefdevol

Particuliere zorg voor ouderen: hoe zit het met de kosten voor het verpleeghuis?

Bij Compartijn bieden we een all-inclusive concept: Comfort Care. Met deze opzet kunnen wij de beste en meest complete particuliere zorg voor ouderen bieden - en hoeft u zich niet druk te maken om extra kosten van het verpleeghuis.

In de praktijk betekent dat dat u als bewoner de woon- en servicekosten van Compartijn betaalt. Daarnaast draagt u nog uw zorgpremie, uw eigen risico en bijdragen. Alle overige vaste en dagelijkse kosten komen voor rekening van Compartijn. Denk aan algemene woonkosten als elektriciteitskosten, telefoon- en televisiekosten en uw inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook het schoonhouden van uw appartement, eet- en drinkkosten voor u en uw gasten, het verzorgen van was- en strijkgoed en technische reparaties horen hierbij.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Vraag een persoonlijke toelichting voor uw situatie

Wij begrijpen dat dit een hoop informatie is die u moet verwerken. Wij lichten u dan ook graag alles toe wanneer u contact met ons opneemt via 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl. Wilt u graag een indicatie van uw kosten bij onze particuliere zorg voor ouderen? De zorgconsulenten van ons familiekantoor maken graag een persoonlijke berekening voor u! 

Zoek op trefwoord...