Particulier verzorgingshuis nabij Eindhoven

Zoekt u een particulier verzorgingshuis in de buurt van Eindhoven waar u een eigen plek heeft maar wel de zorg krijgt die u nodig heeft? Bekijk dan eens de verzorgingshuizen van Compartijn. Wij hebben huizen op de mooiste locaties door heel Nederland. Bij ons woont u in een luxe appartement zodat u een eigen plek heeft, maar kunt u ook andere bewoners ontmoeten in de gezamenlijke ruimtes. We laten dit geheel aan u over, want we vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven houdt. Daarom houden wij ook altijd rekening met uw eigen identiteit, levensvisie en privacy. In ons zorghuis nabij Eindhoven zorgen we dat u zich thuis voelt.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Kom naar Huize Eresloo, ons particulier verzorgingshuis nabij Eindhoven

Ons particulier verzorgingshuis in de buurt van Eindhoven is gevestigd in Eersel. Dit huis noemen we Huize Eresloo en het is gelegen op een prachtig landgoed. Er is veel ruimte en natuur, maar het dorp met diverse winkels en voorzieningen is vlakbij. Een ander zorghuis wat vanuit Eindhoven goed te bereiken is, is Huize De Graef in Den Bosch en Huize Groot Waardijn in Tilburg. Ook op deze plekken komt u te wonen in een mooi appartement in een prachtige omgeving waar u 24-uurszorg tot uw beschikking heeft. We hebben een vast team met servicemedewerkers en zorgprofessionals die huishoudelijke hulp bieden, u verplegen en activiteiten organiseren.

Voor welk zorghuis nabij Eindhoven kiest u?

Wij ontvangen u graag in ons particulier verzorgingshuis in Eersel nabij Eindhoven of in een zorghuis op onze andere locaties in Noord-Brabant. Wilt u meer informatie over deze locaties of wilt u weten hoe de aanmeldprocedure werkt? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 088 572 35 00 of door ons contactformulier in te vullen.

Zoek op trefwoord...