Particulier verzorgingshuis nabij Driebergen

Bent u op zoek naar een particulier verzorgingshuis in de buurt van Driebergen? Dan helpt Compartijn u graag verder! We hebben namelijk een zorghuis in Zeist, genaamd Huize Hoog Kerckebosch, waar we verschillende luxe appartementen aanbieden. Het zorghuis is gelegen in een nieuwe, ruime wijk midden in het bos. De bewoners zijn omringd door de prachtige natuur, maar wonen wel gewoon in de stad. Alle voorzieningen, zoals winkels en een groot wijkzorgcentrum, zijn in de buurt en er is volop ruimte om te parkeren. Dit maakt het een ideale locatie om te wonen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Bewoners staan centraal in ons particulier verzorgingshuis nabij Driebergen

In ons particulier verzorgingshuis in Zeist, nabij Driebergen, geven we bewoners een thuisgevoel ondanks dat ze niet meer thuis kunnen wonen. We streven ernaar dat bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven behouden en respecteren daarom de eigen identiteit, levensvisie en privacy van elke bewoner. Indien nodig bieden we 24-uurszorg aan. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal. Naast zorg en service voor bewoners zorgen wij er ook voor dat familieleden en vrienden zich bij ons thuis voelen. Familiegerichtheid is niet voor niets een van onze kernwaarden.

Bel ons of vul ons contactformulier in

Wilt u meer informatie over ons particulier verzorgingshuis nabij Driebergen? Of heeft u interesse in een verblijf in een van onze andere huizen, bijvoorbeeld in de regio Den Haag of Enschede? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 088 572 35 00. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Zoek op trefwoord...