Particulier verzorgingshuis in Den Haag

Een particulier verzorgingshuis in Den Haag met warme zorg op maat. Dat is Huize De Regentes. Een thuis voor ouderen die niet meer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Zorgorganisatie Compartijn creëert in haar verzorgingshuizen een huiselijke omgeving met persoonlijke service en zorg op maat. Met respect voor de eigen identiteit, levensvisie en privacy van onze bewoners. 

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Huize De Regentes: particulier verzorgingshuis in Den Haag

Verpleeghuizen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Compartijn kiezen wij voor zorg op een kleinschalige manier. Onze verzorgingshuizen zijn te vinden in heel Nederland: van Den Haag tot Enschede. Ieder verzorgingshuis telt circa twintig tot veertig luxe appartementen.

In Huize De Regentes, ons particuliere verzorgingshuis in Den Haag, vindt u 26 appartementen van circa 45 vierkante meter. Huize De Regentes is gevestigd in een schitterende villa op de grens van het Haagse Statenkwartier en duingebied Doornduin. Villa Iled behoort tot het beschermd stadsgezicht van Den Haag. In dit verzorgingshuis staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Uw zorgappartement

De appartementen in Huize De Regentes bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer, bijkeuken en veelal een uitzicht op Doornduin in Den Haag. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten met uw eigen spullen en herinneringen. 

De appartementen in onze verzorgingshuizen zijn standaard voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering zijn aanwezig. In ons verzorgingshuis in Den Haag hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Hierdoor is het ook een veilige kleinschalige woning voor ouderen met dementie

Gezamenlijke ruimtes

Niet alleen de appartementen in Huize De Regentes zijn van alle gemakken voorzien, ook de rest van dit particuliere verzorgingshuis in Den Haag straalt luxe en comfort uit. Het warme interieur is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Zo doet Huize De Regentes in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

In Huize De Regentes willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig, net als de royale eetkamer. In de open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste voor u kan komen. En als u wilt, kunt u zich met een boek even terugtrekken in de bibliotheek.

Onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. De locatiemanager is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. In Huize De Regentes is er tijd en aandacht voor de bewoners.

In verzorgingshuis Huize De Regentes kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • 24/7 zorg
  • Logeerkamer
  • Chefkok
  • In woonwijk
  • Royale tuin
  • Eigen wasservice
  • Parkeren op eigen terrein

Zorg & dienstverlening in ons particuliere verzorgingshuis

In een particulier verpleeghuis mag u de beste zorg verwachten. En die bieden wij ook in Huize De Regentes. U woont in een comfortabele omgeving en krijgt de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. Maar we doen meer dan uw verpleging en verzorging. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom. 

Vraag meer informatie aan

Bij Compartijn vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners een echt thuis kunnen bieden in het zorghuis in Den Haag. Omdat we werken met een vast en betrokken team, kent u iedereen in korte tijd. En onze bewoners kennen u. Dat draagt bij aan het thuisgevoel van Compartijn. Wilt u meer weten over verpleeghuis Huize De Regentes in Den Haag? Neem contact op door te bellen naar 088 572 35 00 of door te mailen naar familiekantoor@compartijn.nl. Wij vertellen u graag meer over onze particuliere verpleeghuizen in onder andere Den Haag.

Zoek op trefwoord...