Particulier verpleeghuis met luxe en comfort

Bij de zoektocht naar een particulier verpleeghuis voor uzelf of een naaste is het belangrijk dat u zich er thuis voelt. Onze huizen zijn daarom kleinschalig opgezet en bestaan uit zo'n 20 tot 40 luxe appartementen van ongeveer 45 vierkante meter. Elk particulier verpleeghuis heeft een modern-klassiek, warm en comfortabele inrichting, ontworpen door eeen architecht. Door deze benadering voelen de huizen niet als een zorglocatie, maar als een echt huis. Daarentegen heeft het met de 24-uurs zorg die we in huis hebben, wel alle gemakken die een verpleeghuis te bieden heeft.

Particulier verpleeghuis op diverse locaties in Nederland

Alle particuliere verpleeghuizen van Compartijn stralen aan de buitenkant al luxe en karakter uit. Zo is er bijvoorbeeld een huis gevestigd in een voormalig klooster, maar is er ook een huis dat op een prachtig landgoed staat. U vindt de luxe, particuliere huizen van Compartijn door heel Nederland. Waaronder in: 

Daarnaast hebben we ook nog woonzorglocaties in de omgeving van Ede en Limburg, klik voor een overzicht van al onze luxe huizen met 24-uurzorg. 

Comfort Care: luxe en persoonlijke aandacht

In elk particulier verpleeghuis van Compartijn streven 'Comfort Care' na. Dit is de formule die Compartijn heeft ontwikkeld en waarin we wonen en zorg combineren. Dit betekent dat in al onze verpleeghuizen een all-inclusive principe geldt, waarbij echt alles bij de prijs is inbegrepen. Al uw eten en drinken bijvoorbeeld, ook voor eventuele familie die op bezoek komen. Ook het gebruik van de gezamenlijke voorzieningen zoals de bibliotheek of wellnessruimte hoort erbij. Daarnaast hebben we een gastenkamer beschikbaar voor familie, zodat zij kunnen blijven slapen als dit gewenst is. 

Ik wil graag meer informatie

Wilt u meer weten over de luxe verzorgingshuizen van Compartijn? Bel dan naar het familiekantoor: 088 572 35 00. We horen graag wat uw wensen zijn en vertellen u graag alles over het particulier verpleeghuis bij u in de buurt. Mocht u liever contact op willen nemen per e-mail, kan dit natuurlijk ook. In dit geval kunt u mailen naar familiekantoor@compartijn.nl.

Zoek op trefwoord...