De meest luxe ouderenzorg in Tilburg vindt u in Huize Groot Waardijn

Als het gaat om luxe ouderenzorg, biedt zorgorganisatie Compartijn een uniek concept in Tilburg en in vele andere steden. Huize Groot Waardijn in Tilburg biedt namelijk ouderenzorg waarin het gevoel van een comfortabel thuisgevoel centraal staat. Dit realiseren wij door kleinschaligheid te creëren, een goede service te verlenen en een luxe tint te geven aan de ervaring van ouderen. Denk aan het bieden van appartementen voor echtparen en het dagelijks aanbieden van heerlijke maaltijden, bereid door ervaren koks. Maar er is nog veel meer dat Compartijn te bieden heeft om ouderen zich thuis te laten voelen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

De ideale ouderenzorg in Tilburg met de beste voorzieningen

In Huize Groot Waardijn in Tilburg werken 24 uur per dag mensen met passie in de ouderenzorg. Niet alleen de verzorgers, maar ook de huiselijke sfeer zorgt ervoor dat iedere dag een thuisgevoel door de bewoners ervaren wordt. De appartementen beschikken over een keuken, zitkamer, slaapkamer en badkamer. Alles is zo geïnstalleerd en ingericht dat ouderen zich veilig voelen, mede door middel van sensors. Het zogenaamde ‘zorghotel’ ligt tegen de sfeervolle wijk Zorgvlied aan en is afgestemd op de jarendertigstijl van de wijk.

Bel of mail voor meer informatie

Huiselijkheid, sfeer, service en veiligheid, daar kunnen de bewoners van onze huizen op rekenen. Huize Groot Waardijn in Tilburg is bovendien goed bereikbaar en de winkels en andere voorzieningen bevinden zich op loopafstand, wat binnen de ouderenzorg uiteraard niet onbelangrijk is. Wilt u meer weten over onze exclusieve verzorgingshuizen en diensten? Bel gerust naar 088 572 35 00, of mail naar familiekantoor@compartijn.nl.
 

Bekijk ook:

Verpleeghuis Hengelo
Particulier verpleeghuis
Zorghotel Hengelo

Zoek op trefwoord...