Ouderenzorg in de regio Enschede

Respectvolle ouderenzorg met persoonlijke aandacht vindt u in Huize Stokhorst van Compartijn, gevestigd in Enschede. De achttien ruime appartementen hebben allemaal een woonoppervlak van ongeveer 45 vierkante meter. Daarnaast beschikken ze allemaal over een ruime slaapkamer, woonkamer, bijkeuken en badkamer.

Bewoners hebben dus voldoende privacy, maar het is ook mogelijk om gezellig met andere bewoners samen te komen in de huiskamer met open haard, de grote woonkeuken, de bibliotheek of het buitenterras. Voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen en ouderenzorg behoeven, is Huize Stokhorst in Enschede een fijne oplossing.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Zorghotel Huize Stokhorst: 24 uur per dag ouderenzorg in Enschede

Persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, dat is wat Compartijn biedt. En dat wordt gedaan op een bijzondere manier. Bij Compartijn staat de eigen identiteit, de privacy en de levensvisie van bewoners namelijk voorop. Thuis moet echt thuis zijn, dus mag u uw appartement in het huis geheel naar eigen smaak inrichten en is iedereen welkom voor een hapje, drankje en een overnachting. Huize Stokhorst in Enschede biedt daarbij ouderenzorg op maat. Persoonlijke aandacht, respect, familiegerichtheid en levenskwaliteit zijn onze kernwaarden en wij bieden iedere individuele bewoner een eigen zorgplan dat volledig aansluit bij de wensen en eisen van dat individu.

Stel uw vragen aan een van onze medewerkers

Huize Stokhorst in Enschede is niet het enige zorghuis waar u terecht kunt voor ouderenzorg. Compartijn heeft ook diverse andere huizen door heel Nederland. Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur naar 088 572 35 00 voor meer informatie. Liever mailen? Dat mag ook: familiekantoor@compartijn.nl. Onze medewerkers van het familiekantoor beantwoorden graag al uw vragen.

Zoek op trefwoord...