Ouderenzorg Den Bosch

Voor ouderenzorg rondom Den Bosch bent u bij Huize De Graef aan het beste adres. Bij de ouderenzorg van Compartijn staat het leefplezier van bewoners centraal. We bieden 24/7 zorg op maat, in een luxe, huiselijke omgeving. En bovenal: tijd en aandacht voor onze bewoners.

Een luxe omgeving, goede zorg en aandacht maken Compartijn bijzonder.

Huize De Graef: luxe ouderenzorg rondom Den Bosch

Huize De Graef is gevestigd in een karakteristiek voormalig klooster in Rosmalen. Een prachtige locatie voor luxe particuliere ouderenzorg in de omgeving van Den Bosch. Aan de rand van een bos met imposante bomen en waterpartijen vindt u ons luxe, kleinschalige verzorgingshuis. 

Huize De Graef is rustig gelegen in de natuur, maar is nog altijd perfect bereikbaar via de A59, net als de winkels en andere voorzieningen in de omgeving. Den Bosch is op slechts 10 autominuutjes gelegen.

Ouderenzorg bij Compartijn

De verzorgingstehuizen van Compartijn zijn kleinschalige huizen waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg voorop staan. De huizen tellen circa twintig tot veertig luxe appartementen en zijn te vinden in heel Nederland, van Den Bosch tot Enschede. 

De ouderenzorg van Compartijn richt zich op zorg op maat aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. U woont in een comfortabele omgeving en krijgt 24 uur per dag de beste zorg van onze betrokken medewerkers.

Onze ouderenzorg beperkt zich niet tot uw verpleging of verzorging. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Onze chefkok kookt dagelijks vers en houdt rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. En uw gasten zijn altijd welkom. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Onze zorgappartementen

Huize De Graef is gevestigd in het monumentale Heilig Hart-klooster. Compartijn heeft het klooster volledig laten renoveren. Zo zijn er nu De 24 zorgappartementen van circa 45 vierkante meter, van alle gemakken voorzien.

Alle appartementen zijn gelegen aan de oude kloostergang. U kijkt uit op het bos en de fraai aangelegde tuin. De zorgappartementen in Huize De Graef hebben ieder een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn aanwezig. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize De Graef is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk helemaal eigen maken met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Graef in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Onze gezamenlijke voorzieningen

Behalve een comfortabel eigen appartement, zijn veel prettige gezamenlijke voorzieningen onderdeel van de ouderenzorg die we in het oude klooster nabij Den Bosch bieden. Zo is er een heerlijke open woonkeuken en sfeervolle woonkamer. Ook kunt u gebruikmaken van de bibliotheek, buitenterrassen en wellnessruimte. De sfeervolle gezamenlijke ruimtes zijn zeer comfortabel en deels gesitueerd in de vroegere kapel. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt in Huize De Graef!

Bij de ouderenzorg van Huize De Graef kunt u rekenen op o.a. de volgende voorzieningen:

  • Gemeenschappelijke ruimtes
  • 24/7 zorg
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Logeerkamer
  • Chefkok
  • Bosrijke omgeving
  • Parkeren op eigen terrein

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de ouderenzorg die wij in Huize De Graef, nabij Den Bosch, bieden? Bel dan naar 088 572 35 00 of mail naar familiekantoor@compartijn.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u kunnen bieden in ons verzorgingshuis

Zoek op trefwoord...