Kleinschalige zorginstellingen

Compartijn heeft meerdere kleinschalige luxe zorginstellingen in Nederland. Onder het motto: ‘Thuis als thuis niet meer gaat’ bieden wij kleinschalige ouderenzorg waarbij de menselijke maat centraal staat. U zult in onze kleinschalige zorginstellingen daarom ook nooit een medewerker in uniform zien rondlopen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Kleinschalige zorginstellingen door heel Nederland

Compartijn biedt kleinschalige ouderenzorg op een bijzondere manier. Wij doen er namelijk alles aan om u zich thuis te laten voelen. Daarom mag u uw eigen spulletjes meenemen en hebben we voor elke bewoner een berging voor spullen die niet in het appartement passen. Ook dragen onze medewerkers geen uniformen en heeft geen enkele van onze kleinschalige zorginstellingen een receptie of automatische deur. Wie op bezoek komt, moet gewoon aanbellen, net als thuis.

Verschillende gezamenlijke voorzieningen

Naast dat wij op een kleinschalige en huiselijke manier ouderenzorg bieden, kunt u als bewoner ook gebruik maken van een aantal gezamenlijke voorzieningen. Zo is er een kok die elke dag een lekkere maaltijd voor u maakt in de open woonkeuken en kunt u gebruik maken van een wellnessruimte. Ook beschikken onze kleinschalige zorginstellingen over diverse buitenterrassen, een bibliotheek en gastenkamer voor familie of vrienden.

Wij vertellen u graag meer

Wilt u meer weten over onze kleinschalige zorginstellingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar het familiekantoor via 088 572 35 00 of stuur een mailtje naar familiekantoor@compartijn.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze kleinschalige ouderenzorg en de dichtstbijzijnde zorginstelling van Compartijn.

Bekijk ook:

Particulier verpleeghuis in Brabant
Ouderenzorg Enschede

Zoek op trefwoord...