Kleinschalig wonen voor ouderen

Zoekt u een plek waar kleinschalig wonen voor ouderen gerealiseerd wordt? Dan zit u bij Compartijn helemaal goed! Wij hebben door heel Nederland verschillende locaties. Dit zijn zorghuizen bestaande uit zo’n 20 tot 40 luxe appartementen. Deze kleinschalige woonvormen beschikken over woonzorgvoorzieningen speciaal voor ouderen. De appartementen bestaan uit een woon- en slaapkamer, badkamer en pantry. Daarnaast zijn er aansluitingen voor televisie, radio, internet, telefoon en zorgalarmering. Hier kunnen bewoners zich terugtrekken. Daarnaast zijn er in de huizen ook diverse gezamenlijke ruimtes. Denkt u hierbij aan een gezellige woonkamer met open haard, mooie terrassen en een open keuken. Deze kleinschalige woonzorgvoorzieningen in onze woonvormen voor ouderen zorgen ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen, ondanks dat ze niet meer thuis kunnen wonen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Kleinschalig wonen voor ouderen: wat kunt u verwachten?

Onze kleinschalige woonvormen voor ouderen zijn perfect voor bewoners die nog redelijk zelfstandig zijn, maar wel zorg behoeven. We bieden een 24-uurszorg aan en we staan, indien nodig, dag en nacht voor u klaar. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten op onze dagbesteding. In de kleinschalige en gezamenlijke woonzorgvoorzieningen kunt u samen met andere ouderen deelnemen aan leuke activiteiten voor uw plezier. Wilt u ook bezoek ontvangen van familieleden of vrienden? Ook dat is uiteraard geen probleem. Ze mogen langskomen, maar ook mee-eten, uw verjaardag vieren en zelfs blijven overnachten. Bij Compartijn vinden we het belangrijk dat ook uw naasten zich thuis en welkom voelen. Dat hoort allemaal bij kleinschalig wonen voor ouderen in onze zorghuizen!

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze kleinschalige woonvormen en woonzorgvoorzieningen voor ouderen? Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn in onze zorghuizen in bijvoorbeeld Zuid-Holland of Limburg? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 088 572 35 00, maar het is ook mogelijk om te mailen naar familiekantoor@compartijn.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en vertellen u meer over kleinschalig wonen voor ouderen bij Compartijn.

Zoek op trefwoord...