Kleinschalig wonen met zorg

Kleinschalig wonen met uitgebreide zorg: dat kan bij Compartijn. Wij vormen een thuis als thuis niet meer kan. Hoe we dat doen? Door luxe zorgappartementen in ruime huizen aan te bieden waarin onze bewoners goed worden verzorgd en ze persoonlijke service ontvangen. Omdat wij willen dat bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven houden, wordt onze manier van werken vaak als persoonlijk en met respect voor de eigen levenswijze, identiteit en privacy gezien.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Comfort care: kleinschalig wonen in combinatie met zorg

Bij Compartijn werken wij aan de hand van Comfort Care. Dat houdt in dat we kleinschalig wonen combineren met zorg. Zo ontvangt iedere bewoner 24-uurszorg en woonservice, geheel aangepast aan de individuele behoeftes. Daarbij is elk appartement zeer ruim en voorzien van een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Ook zijn er aansluitingen voor tv, radio, telefoon, internet en alarmering beschikbaar. Omdat onze bewoners hun eigen appartement geheel zelf mogen inrichten, ze zelf kiezen of ze op de kamer eten of in de gezamenlijke ruimte én ze zelf kiezen hoe de dagindeling eruitziet, wordt de persoonlijke levensstijl zo veel mogelijk behouden.

Iedereen is welkom

Leuke dingen doen met vrienden en familie blijkt een van de belangrijkste dingen te zijn voor onze bewoners. Daarom zorgen wij er graag voor dat iedereen zich welkom en thuis voelt. Iedereen mag dan ook altijd mee-eten en blijven overnachten.

Meer informatie over Compartijn

Wilt u meer informatie ontvangen over kleinschalig wonen met zorg bij Compartijn? Of wilt u vragen stellen aan onze gespecialiseerde medewerkers? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 088 572 35 00. U mag natuurlijk ook mailen, dit kan naar: familiekantoor@compartijn.nl.

Bekijk ook:

Langdurige zorg
24 uurs zorg
Zorginstellingen Enschede

Zoek op trefwoord...