Kleinschalig wonen dementie Tilburg

Kleinschalig wonen voor senioren met een psychogeriatrische aandoening in de buurt van Tilburg in Brabant. Het is mogelijk via Compartijn. Wij zijn een organisatie die gelooft in kleinschalig wonen met zorg voor mensen die kwetsbaar en oud worden.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Compartijn biedt kleinschalig wonen voor ouderen met dementie nabij Tilburg

De bewoners die kleinschalig wonen in de buurt van Tilburg (Brabant) hebben vaak last van een psychogeriatrische aandoening zoals dementie, waardoor het niet meer mogelijk is om thuis te blijven wonen. Om ervoor te zorgen dat zij zich toch thuis voelen, bieden wij persoonsgerichte zorg en service in een luxe en stijlvolle woonomgeving. De menselijke maat ziet u terug in alle aspecten van onze huizen waar ouderen met onder andere dementie op een kleinschalige manier kunnen wonen in de buurt van Tilburg (Brabant). Zo proberen wij een huiselijke sfeer te creëren, is iedere vriend of familielid welkom en is aandacht voor goed en gezellig eten en drinken.

Vaste zorgteams

Omdat bewoners die bij ons kleinschalig wonen nabij Tilburg (Brabant) met dementie vaak al genoeg onzekerheden kennen, werken wij met vaste zorgteams. Elk huis heeft zijn eigen vaste team van zorgprofessionals en servicemedewerkers. Zijn verzorgen activiteiten, individuele begeleiding, verpleging, huishoudelijk hulp en helpen met de persoonlijke verzorging. Om ervoor te zorgen dat de bewoners zich echt thuis voelen, verdiepen de medewerkers zich echt in elke bewoner. Zij kennen de wensen en gewoontes van lievelingseten tot leesvoorkeuren.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over het kleinschalig wonen via Compartijn in buurt van Tilburg in Brabant? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 088 572 35 00 en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Kleinschalig wonen dementie Zuid-Holland
Zorghotel Tilburg

Zoek op trefwoord...