Kleinschalig wonen met zorg voor dementie

Wanneer u of uw familielid kleinschalig wilt wonen, maar wel zorg voor dementie nodig heeft, dan kunt u terecht bij ons zorghuis in Limburg. In dit huis, ook wel Huize Ter Beegden genoemd, bieden we diverse luxe appartementen aan. Deze appartementen bestaan uit een woon- en slaapkamer, badkamer en pantry. Daarnaast is aan alle voorzieningen gedacht zoals aansluitingen voor alarmering, zorgmonitoring, radio, televisie, internet en telefoon.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Persoonlijke aanpak, kleinschalig wonen en zorg voor dementie bij ons in Limburg

In ons zorghuis in Limburg kunt u niet alleen kleinschalig wonen, maar krijgt u indien nodig ook 24-uurszorg voor dementie. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Daarnaast worden de levensvisie, eigen identiteit en privacy van elke bewoner in acht genomen. Ons doel is om elke bewoner een thuisgevoel te geven, ondanks dat ze niet meer thuis kunnen wonen.

Wonen op een prachtige locatie

Ons zorghuis Huize Ter Beegden in Limburg is gelegen op een prachtige locatie, vlakbij een waterrijk natuurgebied. Het huis is gebouwd op een oude hoeve op de grondvesten van Kasteel de Beegden. Daarnaast ligt het huis aan de Maas en is het goed bereikbaar vanuit plekken als Roermond en Weert. In ons zorghuis kunt u niet alleen kleinschalig wonen met zorg voor dementie, maar geniet u ook van een prachtige omgeving.

Huizen door heel Nederland

Compartijn heeft zorghuizen door heel Nederland, waaronder in Tilburg, Breda, Den Bosch en Enschede. Op al onze locaties behouden we dezelfde visie en staan de wensen van onze bewoners voorop. Wilt u meer informatie over kleinschalig wonen met zorg voor dementie in Limburg of een andere plek in Nederland? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen naar 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl

Zoek op trefwoord...