Kleinschalig wonen met dementie nabij Eindhoven

Zoekt u een plek waar u kleinschalig kunt wonen en waar u zorg voor dementie krijgt, het liefst in de buurt van Eindhoven? Dan helpt Compartijn u graag verder! Door heel Nederland hebben wij verschillende particuliere zorghuizen die bestaan uit zo’n 20 tot 40 luxe appartementen. Op deze manier hebben bewoners hun eigen plek, maar hebben ze wel 24-uurszorg tot hun beschikking. Onze huizen zijn vooral geschikt voor mensen die niet meer thuis kunnen wonen als gevolg van psychogeriatrische gezondheidsproblemen, zoals dementie.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Kleinschalig wonen op een prachtige locatie met zorg voor dementie nabij Eindhoven

Wanneer u kleinschalig wilt wonen in de buurt van Eindhoven, maar wel zorg voor dementie nodig heeft, kunt u terecht in ons zorghuis in Eersel. Dit huis, ook wel Huize Eresloo genoemd, is gelegen in Parc Vital midden op een landgoed. Het huis wordt omringd door natuur en er is veel ruimte. Daarnaast vindt u in het dorp verschillende winkels en andere voorzieningen. In dit particuliere verzorgingshuis nabij Eindhoven zijn er daarnaast veel gezamenlijke ruimtes waar u gebruik van mag maken, zoals een woonkamer, wellnessruimte en buitenterrassen.

Neem contact met ons op

Wanneer u kleinschalig wilt wonen met zorg voor dementie in de buurt van Eindhoven, kunt u ook goed terecht in onze huizen in Tilburg en Den Bosch. Deze zorghuizen zijn ook van alle gemakken voorzien en ook hier profiteert u tevens van 24-uurszorg. Wilt u meer informatie? Bel ons dan op 088 572 35 00 of vul ons contactformulier in.

Zoek op trefwoord...