Wonen met dementie nabij Bilthoven

Wanneer u kleinschalig wilt wonen inclusief zorg voor dementie in de omgeving van Bilthoven, dan is ons zorghuis in Zeist een goede optie. Dit huis wordt ook wel Huize Hoog Kerkebosch genoemd en is gelegen aan de rand van de stad, omringt met prachtige natuur. We beschikken over zo’n 20 tot 40 luxe appartementen die kleinschalig zijn opgezet, maar wel voorzien zijn van alle faciliteiten waar een thuis aan voldoet. Ondanks dat u niet meer thuis kunt wonen, willen wij u wel het thuisgevoel meegeven. We vinden het belangrijk dat onze bewoners zich veilig, prettig en comfortabel voelen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Kleinschalig wonen met 24-uurszorg voor dementie in de buurt van Bilthoven

Naast dat u bij ons in de buurt van Bilthoven en Utrecht kleinschalig en comfortabel kunt wonen, bieden wij ook 24-uurszorg aan voor ouderen met dementie of andere psychogeriatrische gezondheidsproblemen. We staan 24 uur tot uw beschikking en bieden zorg aan waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Ondanks dat u niet meer zelfstandig kunt wonen en zorg nodig heeft, houden wij rekening met uw eigen identiteit, levensvisie en privacy. Op deze manier voelt u zich sneller thuis in ons zorghuis.

Gezamenlijke voorzieningen in elk zorghuis

Bij Compartijn bieden we niet alleen luxe appartementen en 24-uurszorg aan, maar beschikken we ook over diverse gezamenlijke voorzieningen. Denkt u hierbij aan een woonkamer, open keuken, buitenterrassen en een bibliotheek. Zo komt u in contact met andere bewoners. Wilt u meer informatie over kleinschalig wonen met zorg voor dementie in de buurt van Bilthoven? Of bent u benieuwd naar onze andere huizen in Nederland? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 088 572 35 00 of ons online contactformulier invullen.

Zoek op trefwoord...