Ruime zorgappartementen

Huize Hoog Kerckebosch biedt tweeëndertig zorgappartementen van circa 45 vierkante meter met woonservice en 24-uurszorg. De zorgappartementen bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht, hebben een luxe afwerkingsniveau en kijken uit op de groene omgeving. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Gezamenlijke voorzieningen

Naast uw eigen appartement heeft u in Huize Hoog Kerckebosch de beschikking over gezamenlijke ruimten en voorzieningen zoals een woonkamer met een gezellige open haard, eetkamer met een open keuken waar de kok dagelijks vers voor u kookt. Verder is er een bibliotheek, zijn er buitenterrassen en hebben we een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging. Ook beschikken we over een gastenkamer waar uw familie of vrienden desgewenst kunnen overnachten. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuisvoelt.

Uw eigen spulletjes

U kunt uw appartement in Huize Hoog Kerckebosch gewoon met uw eigen spulletjes inrichten en dus ook uw herinneringen bij u houden. Dat is wel zo vertrouwd en we vinden het eerlijk gezegd ook gewoon gezellig. Maar u kunt ook uw piano of kunst en antiek meenemen. Dit laatste moet dan wel getaxeerd en apart verzekerd worden. Uw appartement is ruim, maar we kunnen ons voorstellen dat niet alles erin past.

Geïnteresseerd in ons particulier verzorgingshuis in Zeist?

Bent u geïnteresseerd in ons luxe verzorgingshuis in Zeist en wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar de locatiemanager van Huize Hoog Kerckebosch via 06 18524453. Wij vertellen u graag meer over wonen in Huize Hoog Kercekbosch.

Zoek op trefwoord...