Ruime zorgappartementen

Huize De Baronie biedt negentien zorgappartementen van circa 40 vierkante meter met woonservice en 24-uurszorg. De zorgappartementen bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht en hebben een luxe afwerkingsniveau. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Gezamenlijke voorzieningen

Naast uw eigen appartement heeft u in Huize De Baronie de beschikking over gezamenlijke ruimten en voorzieningen zoals een woonkamer met een gezellige open haard, eetkamer met een open keuken waar de kok dagelijks vers voor u kookt. Verder is er een bibliotheek en hebben we een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging. Ook is er een fraaie stadstuin met terrassen. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuisvoelt.

Uw eigen spulletjes

U kunt uw appartement in Huize De Baronie gewoon met uw eigen spulletjes inrichten en dus ook uw herinneringen bij u houden. Dat is wel zo vertrouwd en we vinden het eerlijk gezegd ook gewoon gezellig. Maar u kunt ook uw piano of kunst en antiek meenemen. Dit laatste moet dan wel getaxeerd en apart verzekerd worden. Uw appartement is ruim, maar we kunnen ons voorstellen dat niet alles erin past. 

Geïnteresseerd in ons particulier verzorgingshuis in Breda?

Bent u geïnteresseerd in ons luxe verzorgingshuis in Breda en wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar de locatiemanager van Huize De Baronie via 06 19266215. Wij vertellen u graag meer over wonen in Huize De Baronie.

Zoek op trefwoord...