24-uurs zorg

Mensen die 24-uurszorg nodig hebben, zijn vaak aangewezen op een verzorgingshuis. Voor persoonlijke service in een kleinschalig complex bent u bij Compartijn aan het juiste adres. Wij vormen een thuis voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen omdat zij zorg nodig hebben. In onze luxe appartementen staan privacy, de eigen identiteit en de eigen levensvisie centraal.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

24-uurs zorg bij Compartijn: wat houdt dat precies in?

Bij Compartijn werken wij met een vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals. Zij bieden de bewoners van het huiszorg en huishoudelijke hulp. Ook bieden zij begeleiding bij persoonlijke verzorging en activiteiten. Indien nodig is het mogelijk om medisch-specialistische zorg te ontvangen. Om een duidelijk overzicht te krijgen van de individuele zorgbehoeften van onze bewoners, stellen wij samen met de familie een individueel zorgleefplan op voor iedere bewoner. Op deze manier verlenen we ouderenzorg gebaseerd op de behoeften van de bewoner.

Een echt thuis dat niet doet denken aan een zorglocatie

Bij 24-uurszorg zijn mensen vaak volledig afhankelijk van anderen. Bij Compartijn staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Toch voelt wonen in een huis van Compartijn niet als wonen in een zorglocatie. Onze bewoners mogen deze kleinschalige woonvormen geheel naar eigen smaak inrichten en hebben alle zeggenschap over de dagindeling. Zo vormt een appartement bij Compartijn een echt thuis waar iedereen, ook familie en vrienden van bewoners, altijd welkom is.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 24-uurszorg bij Compartijn? Neem contact op met ons familiekantoor via 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Zoek op trefwoord...