Kleinschalig wonen in een luxe verpleeghuis

Kleinschalig wonen in een verpleeghuis

Bij Compartijn streven we ernaar om kleinschalig wonen in een verpleeghuis zo plezierig mogelijk te maken. Ons huis is uw thuis, als het thuis niet meer gaat. In onze kleinschalige woonvormen krijgt u als bewoner de aandacht en zorg die u nodig heeft. Persoonlijke aandacht, levenskwaliteit en familiegerichtheid staan bij ons voorop. Komt u bij ons wonen, in een van onze luxe, kleinschalige verpleeghuizen, dan is uw familie ook altijd welkom om te komen eten of te blijven slapen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Houd regie over uw leven door kleinschalig te wonen in een verpleeghuis

Wanneer het niet meer verantwoord of veilig is om alleen thuis te blijvenen, bijvoorbeeld wanneer dementie- of somatische klachten verergeren, bieden de kleinschalige woonvormen van Compartijn een uitkomst. Als u bij ons komt wonen, zorgen wij ervoor dat kleinschalig wonen in een verpleeghuis aanvoelt alsof u gewoon thuis bent. U mag gewoon uw eigen meubels en andere spullen meenemen naar het appartement, zodat u van uw nieuwe appartement direct een thuis kunt maken. Ook krijgt u volledige vrijheid in de invulling van uw dag. Hierdoor houdt u regie op uw eigen leven en kunt u de dingen blijven doen zoals u dit graag doet. Vanzelfsprekend ondersteunen onze zorgprofessionals u daar waar dat nodig is. Of dat nu is op het gebied van zorgverlening of een fijn gesprek. Kortom, bij Compartijn komt u niets tekort en geniet u 24-uur per dag van:

  • Liefdevolle en persoonlijke zorg
  • Eigen sfeer, eigen levensstijl
  • Comfort care: wonen en zorg ineen

Wonen in een luxe appartement in een kleinschalig verpleeghuis

In een particulier verpleeghuis van Compartijn geniet u gegarandeerd van de beste zorg en rust om u heen terwijl uw familie, vrienden en kennissen gewoon welkom blijven in een huiselijke omgeving. Uw appartement is van alle gemakken voorzien. U krijgt een ruime woon- en slaapkamer, prettige badkamer en een bijkeuken. Over koken hoeft u niet in te zitten, want maaltijden worden iedere dag in huis vers bereid door een kok. Vind u het leuk om met andere bwoners te eten? Dan is daar de mogelijkheid toe in de gezamenlijke keuken Als u liever in alle rust in uw appartement eet, mag dat ook altijd. Familieis ook altijd welkom om een hapje mee te eten. 

Ik wil meer informatie

Kleinschalig wonen in een verpleeghuis, dat kan bij Compartijn in heel Nederland. We bieden kleinschalige woonzorg in onder andere Enschede, Zeist en Breda. Wilt u meer informatie over mogelijkheden om te wonen in een van onze particuliere kleinschalige woonvormen? Neem dan contact op met het familiekantoor via 088 572 35 00 of familiekantoor@compartijn.nl

Zoek op trefwoord...